Yeni gebeler toplanalım🤰
Bebek-C benimde ilk hamileligim, bulanti, tiksinme, aserme hic bisiy yok ya😅 var bøyle bizim gibiler. MashaAllah diyelim kendimize☺️
Mirket bizde 8+2 yiz☺️
Arasinkardesioluyor selamm ben de 6+5 🥰
Arasinkardesioluyor 10+2’den merhaba 🥰
eddaaaa 8+2 olduk ama bende de ne bi bulanti ne bi kusma, tiksinme, aserme hic bisiy yok😅 var bøyle bizim gibi olanlar. MashaAllah diyelim kendimize☺️ inshaAllah bir sorun yoktur🤲🏻
MerveeD ayy🥰
Nameless yaaa bizde 8+2yiz🍇🥰
bebegimibekliyorum_ ya bizde 8+2🍇🥰
Yagmurmg 8+2yiz bizde🥰🍇
H-Bade
Bende 10+5 benimde düşük riskim var 8. Haftamda kanama geçirdim sonra progestana başladım 2 haftadır bişey yoktu herşey yolundaydı ama dün akşam kahverengi lekelenmem oldu Senin bu haftanda hiç kahverengi akıntın oldu mu ?
4+1 daha çok yeniyiz 😍❤️🤗🧿
Essimsii06 bendeee öyle oluyorumm 🥺
8+6 olduk bizde benimde çok nadir hafif sabah bulantım oluyor hemen bisyler yiyince geçiyor 😊
2 gün ünce hamile olduğumu öğrendim 6 haftalıkmış 😍 yarın ilk doktor ziyaretimiz başlıyor ❤️ Umarım kalp atışlarını da duyarız
Ayaz_Kuzum aynen aynen 😀
Arasinkardesioluyor bizdee 6+6 oldukk 🥰
Sevgi02020 benmde 9+1aynıymışız
- Düzenlendi
Zrnyrnakyd evet bende de 9. Haftada oldu akşam pembe ertesi sabah kahverengi oldu doktoruma gittim kesenin etrafında biraz kanama var dedi progestanı 2 tane iç dedi bu cuma kontrole gidicem bence sende doktoruna görün derim hem icin rahatlar psikolojik olarak bisey mi oldu diye düşünüp uzulmezsin bende öyle oldu sonra rahatladim