• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

Bebek-C benimde ilk hamileligim, bulanti, tiksinme, aserme hic bisiy yok ya😅 var bøyle bizim gibiler. MashaAllah diyelim kendimize☺️

eddaaaa 8+2 olduk ama bende de ne bi bulanti ne bi kusma, tiksinme, aserme hic bisiy yok😅 var bøyle bizim gibi olanlar. MashaAllah diyelim kendimize☺️ inshaAllah bir sorun yoktur🤲🏻

H-Bade
    Bende 10+5 benimde düşük riskim var 8. Haftamda kanama geçirdim sonra progestana başladım 2 haftadır bişey yoktu herşey yolundaydı ama dün akşam kahverengi lekelenmem oldu Senin bu haftanda hiç kahverengi akıntın oldu mu ?

eddaaaa merhaba bizde 7+2 olduk bugün. Bulantı ve kusma bende de yok yalnız değilsiniz :)

8+6 olduk bizde benimde çok nadir hafif sabah bulantım oluyor hemen bisyler yiyince geçiyor 😊

2 gün ünce hamile olduğumu öğrendim 6 haftalıkmış 😍 yarın ilk doktor ziyaretimiz başlıyor ❤️ Umarım kalp atışlarını da duyarız

Zrnyrnakyd evet bende de 9. Haftada oldu akşam pembe ertesi sabah kahverengi oldu doktoruma gittim kesenin etrafında biraz kanama var dedi progestanı 2 tane iç dedi bu cuma kontrole gidicem bence sende doktoruna görün derim hem icin rahatlar psikolojik olarak bisey mi oldu diye düşünüp uzulmezsin bende öyle oldu sonra rahatladim