Aysezey amin hepimiz inşallah yanlış anladım
Özel Hastane Ücretleri 😳
İstanbul da olan varsa Çayırbaşı etfal i tavsiye ederim kızlar.doktorlar çok ilgili kendinizi özel hastanede gibi hissediyorsunuz bende 8 aydır özele gidiyordum oraya geçtim
NaimeYilmaz bende tahlillerimi sağlık ocağına gidip yaptırıyorum ama tabi ilerleyen zamanlarda hastaneye gitmem gerekecek özelde tahlil yaptırmam gerek de görmem aynı şeyi randevu alabilirsen devlet de yapıyor özelde tahlile vereceğim yüzlerce lirayla evladıma ihtiyaçlarını alırım. Kontrole devlete gittim gittiğim doktor nöbetten sonra eve gitmiş randevular iptal dediler danışmada e nabızda aktif görünmesine rağmen . Özele kontrole gidiyorum zaten ayda 1 güzel bakıyorlar ilgi alaka çok mutlu ediyor insanı benim doktorum sağolsun önce kendi inceliyor sonra bana anlatıyor odasında renkli ultrasonu da var ordan da gösteriyor içim rahat
Sırf pandemıden dolayı özele gıdıyrm devlet hastanelerı cok kalabalk ve duzenlı bakmıyorlar. Dişimizden kısıp mecbur özele gıdıyrz
En son ağustosun 6′nda gitmiştim devlete daha sonra uğraşmama rağmen sıra alamadım aldıklarım da iptal edildi 4 kere. Acaba tek burda mı böyle sorun var
Adana’da devlette iyi davranan azarlamayan sorulara cevap veren bir kadın doğum doktoru tanıyan varsa eğer yardımcı olursa sevinirim petinologa gittim Mars’a da 2 li test nasıl sorun var mı dedim zaten muayene 30 saniye sürdü bilgiyi ben değil doktor verecek dedi doktor da petitonologa attı sonucu kadın beni muayene ettiği yerde doğum günü dileklerini kabul edip pasta yiyordu bana bakma duvara dön diye bir de azar işittim
Devlette ki doktorlar çocuk yapmak günah, yasak, ayıp bir şeymiş gibi davranıyolar. İşini sevmiyosan yapma yani bizim suçumuz ne ??? O yüzden ben de özel’e gidiyorum.Evet pahalı ama 100-200 lira için gururumun kırılmasına izin veremem.
Deryaiso kimse bu muameleyi haketmez ya mutlaka şikayet edin. Ve uygun bir fiyatlı bir hastaneye gidin olmadı. Durumunuzu bilmiyorum tabi ama muayene ücreti makul özel hastaneler mutlaka vardır
Bende en başından beri özel hastane tercih ettim, eşimin iş yeri anlaşması olduğundan dolayı daha cüzi miktarlar ödediğim için bana çok koymuyordu açıkcası.Ama arkadaşlarımdan duyduğum fiyatlar çevre civar hastanelerden..beni şoka sokuyordu.Şuan 34.haftamdayım memleketime geldim doğum için ve şehir hastanesini tercih ettim.İyi bir doktorada denk geldim şükür, şans meselesi maalesef..Yalnız hâlâ korkularım var ‘nasıl doğuracağım devlette?! ’ diyerekten..
HollyMolly şikayet etsende baş hekimler kendi doktorlarını koruyor canım burda ikaz bile verilmiyor doktorlara o kadar takip etmeme rağmen bir sonuç alamadım . Şimdi algomed de Özgür bey e gidiyorum çok çok memnunum ücretimiz 150 TL ister istemez zorluyor ama tahlilleri devletten istiyor illaki burda yaptır demiyor çok güzel anlatıyor herşeyi kendisi de organları sürekli kontrol ediyor ve ay yada 45 günde bir çağırıyor çok gelme sağlıklı bir gebeliğimiz var rahatsız etmeyelim kızımızı diyor valla bir şekilde ayarlayıp doğumu da orda yapacam 2bn lira doğum ücreti bebeğimle en azından aklında soru işareti kalmıyor herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor
Mucizem_20 benim de öyle idi ne ilçede ne ilde sıra bulamadım bi tane buldum randevu Ya yakın aradılar iptal olmuş dendi. Son çare özel oldu 1.5 2 ayda bi özele gidiyorum
Ben tamamen şansa bağlıyorum bu mevzuyu.Özelde gittiğim doktorum çok iyiydi ve bana kendisi burda ekstra ücret ödeme tahlillerini sağlık ocağında yaptır getir dedi hep o şekilde ilerledik..Özelde tahlile de tonla para bayılmamış oldum.
NaimeYilmaz Devlete gidiyorum yani tıp fakültesine fakat özel gebe bölümüne gidiyorum yani yine muayene paramı ödüyorum doktorum çok ilgili çok cana yakın istediğim zaman telefondan ulaşabiliyorum zaten bunu ilk gidince kendisi söylüyo numarasını veriyo numaranızı alıyo ve 7/24 bana yazabilirsin diyo tahlillerim de ücretsiz oluyo sadce muayene ücreti veriyorum ve doktorumdan çok memnunum 🙏🏻
Malesef devlette ki çoğu doktorun ilgisiz olmasının sebebi günde bir çok hasta bakıp hakettiklerini alamamalarından kaynaklı. Herkes para icin yapıyor bu işi tabi bazıları da bu yüzden özele geçiyor hem hasta az hem hakettiklerini alabiliyorlar. Devlettekilerin bikmaları çok normal Suriyelilerin doğumlarını da onlar yapıyor ve günde kaç Suriyeli geliyor bilin bakalım. Özeller de Suriyelilerin doğum yapamaz. Her taraf iki taraf icin de zor dönemler
matildaaa
O kadar üzülmüştüm ki ne yapacağımı sasırdım sikayette etmedim kendime cok kızıyorum su anda
Şeker testi ve detaylı ultrason hariç hepsini devlette yaptırdım. Gebeligimin 20 küsür haftalarından beri özele gidiyorum. Devlette doğum yapmak istiyordum fakat memnun kalabildigim bi doktor yoktu.
Şu an özel takipliyim isteğe bağlı sezeryan düşünüyorum ve ücreti 2250 tl.
Bütçemi çok sarsacak bi ücret olsaydı yine devleti tercih ederdim mecburen.
NaimeYilmaz bende devlete gidiyordum cinsiyet partisi yapacaktık bu yüzden hem özele gidelim soralım hemde devlete cinsiyetten emin olalım diye bana bağırdı doktor kaç yerde öğrenmek istiyorsunuz diye iyiki heyecanlımışım yoksa normalde %100 kavga ederdim birdaha da gitmedm devlete hep özele gidiyorum doktorum daha ilgili maddi durumu aşırı zorlamıyor ama sorun yaratıyor altınlarımı sata sata gittim kaynanamlar verdi eşimle biz verdik falan şimdi bileziğimi satarak ödiyicem doğum parasını cocuğum için değer ya ne önemi var ben evlendiğimde onlar mı vardı sanki allahım olmayana versin inşallah🙏🏻 Çocuklarımızı sağ sağlim alalım kucaklarımıza🙏🏻
NaimeYilmaz Ozel de doğum yaptım sezeryanla 1500 TL . Asla memnun kalmadım dogumdan da çarşafları mi bile degistirmediler 2. Bebeğime hamileyim dewlete gdyorum inşallah memnun kalırım