edasahbazsahin Sizi mide yanmaları aşırı hareket kısıtlılığı uykusuz geceler bekliyor 😂 36. Haftadan selamlar✋🏻
annesi_ edasahbazsahin Valla 30 haftalık oldum bugün 1 aydır uykusuzum demekki hep böyle geçicek doğuma kadar yıldım resmen nefes darlığı burun tıkanıklığı karında sertleşme hepsi var valla zor geçiyo günlerim
annesi_ Annesininbitanesi1 Benimde çok fazla sertleşiyo bu aralar yürüyünce kasıklarıma baskı yapıyo hiç yürüyemiyorum inşallah bi sıkıntı çıkmaz 3 gün kaldı doktora gitmeme
Annesininbitanesi1 annesi_ sorunca banada yazar mısınız benim randevum daha haftaya perşembe bende çok merak ediyorum bu ahırların sebebini
Hilal1907 Annesininbitanesi1 etkisi varmidir bilmiyorum ama oglumu erken dogurdum 33 haftalik son zamanlarimda bende de surekli oluyordu karnim yamulup kaliyodu bikac dakika. Doktoruna danisirsan iyi olur bence
Annesininbitanesi1 Hilal1907 danışcam canım mutlaka benimde öyle oluyor içimi parçalayacak gibi dokunmaya korkuyorum bile bazen o kadar sertleşiyor ki
Annesininbitanesi1 demirmommm evet acıyor şuan bile bazende uzanınca belimden felaket bir Ağrı giriyor hemen yataktan fırlıyorum agrıyla
demirmommm Annesininbitanesi1 benim gece uyku aramda keskin acılar oluyo onun dışında çok ağrım yok tabi artar mı bilmiyorum
Tospiikkk demirmommm demirmommm doktor pek alakası yok diyor ama ne zaman çok su içip armut yesem geçen haftaya göre bir tık daha iyi diyo. Bnde anlamadım valla😂