Merhabalar ☺️ Sonunda son trimesterin ilk günündeyim. Sırt ağrılarım başladı birde kum döküyorum midem tekrar bulanmaya başladı sanki ilk 4,5 ay çok zor geçmişti. Sizin nasıl geçiyor son trimester da beni neler bekliyor ☺️

demirmommm benimde bugün 91 gün kaldı 🤗 son trimester a girdik Allah’ın izniyle. Geceleri kasığımda bıçak kesiği gibi ağrılar oluyor ve bebek hareketleri azaldı 😥

1. Haftam ve 35 günüm kaldi uygulamaya ama bence erken bir dogum yasayacagim umarim hazirliksiz bir gunume denk gelmez

ogluileannesi benimde kasığımın üstünde oluyor o ağrılar magnezyum içmemiz lazım galiba. Aynı gün kalmış sizinle benim benim de bebeğimin hareketleri azaldı biontech aşı oldum diye mi acaba

demirmommm Bende dün 2.dozumu oldum biontech valla bu kız iyice kudurdu hiç uyutmadı beni karnımı kastı sertleştirdi mahfetti beni aşıdan sonra mı bilmiyorum ilk defa oldu böyle bişi normalde gün içinde olur geçerdi bu gece hiç sabah olmıcak sandım bütün gece oturdum inşallah yan etki yapmamıştır bebeğe

annesi_ Yok yapmamıştır ya bazı geceler çok hareketli oluyorlar işte ondan galiba bugünlerde durgun benim oğlum da

demirmommm Benimde kızım birazcık durgun olsa çok fazla hareketli hep rahimde vuruyo aşağıda sürekli yürüyemiyorum oyüzden yanıyorum oturamıyorum hep bi hareket 😂😂

demirmommm son 56 ikizlerime hamileyim bel agrisi arada da nefes darliği disinda pek bi sikintim yok sukurler olsun kasilmalarim oluyordu onlar da geçti uykuyu guzel uyuyorum gece 10kere tuvalete kalksamda😂😂

annesi_ Ay benimkide hareketli olsa keşke ☺️pek hissedemiyorum çalıştığım için belki de