minikbirisi demirmommm pupp hastalığına yakalandigimi öğrendim kabuuuuusssss gibi doğuma kadar nasıl sabredicem bilmiyorum 🥺 henüz 33 haftalığim başka hiç bir sıkıntım olmadı bugüne kadar yinede yok çok şükür
Elifingoo demirmommm Ayyy bu aya kadar bir kere mide bulantısı bir kere kusmaa olmadı geçen birden kustumm diğer gün hafif hafif kasik agrisi oldu ayakta durunca belim ağrıyor ve hep bir aç mi tok mu ne haldeyim bilmiyorum
demirmommm Elifingoo Benim de bulantılarım geri geldi gibi hafiften sanki midem hep bi garip tok dursa olmuyo aç kalsam olmuyo
minikbirisi demirmommm teşekkür ederim gebelikte oluşan bir tür kurdeşen 😒 doğum yapınca geçeceğini söylüyorlar ilaçta alamıyorum maalesef alabildiklerim işe yaramıyor bütün vücudum yara içinde ve yoğun kaşıntım var
Minikmucizemmm demirmommm son 39 gün nefes almakta zorlanıyorum çok sık tuvalete gidiyorum hayırlısıyla bir doğsaydı 🙄
demirmommm minikbirisi Tüh çok üzüldüm bol su için belki faydası olur doğumdan sonra geçer merak etmeyin yada ilaçla geçer en kötü ama geçer 🙏🏻