Alya2733 komdan aldım bende sadece ve şık biraz pahalı ama çok kaliteli normalde de giyerim

Alya2733 gömlek yaka 3 lü takım 175 tl di aldığım sayfada ben normal yaka aldım 3 lü alt üst takım 120 tl, model de çok var kumaşları da kaliteli. Emziren anneler için önden düğmeli modelleri de var

Melos1 aynen canım neolur ne olmaz yok diyeceğine var dersin rahat edersin sırtımızda taşımıyoruz ya🤷‍♀️Senin dogumun sezeryan mi

Alyabebekk güzellermiş ve uygunda👍Emzirmek için ila önden düğmesi olması gerekmiyorki düğmesiz bile olsa hemen alttan kadırıp emzirebiliniyor

Edda112 Canım linkin açılmıyor bende merak ettim takımını

Misto evet bende öyle düşünüp bu modelden aldım çok rahat ve güzel kumaşları daha önce de almıştım 🥰

Hzlkaya giydim evet saten terletir ama zaten kasımda sonunda doğum o nedenle sıcak tutması daha iyi benim için😊

Misto ay valla belli değil daha ama sezeryan olucakmışım gibi hissediyorum 😂 28+2 suanda siz?

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Kerem_mom ben çok beğendim ince bir kumaşı var ama rahat bende Kasım’da yapacağım ama kalın bişey istemiyordum zaten