Minikpandam1 yaa çok merak ediyorum kumaşını yakın çekim atabilirmisiniz kumaşı birde tarif edermisiniz esnek liktalı penyw gibimi çokmu ince mesela atlet askısının izlerini gösterecek kadar
Kızlar pijama takımı meselesi 🦋
Kaderx ben devlet hastanesine gitmedim hiç oradada yapmayı düşünmüyorum canım güvenemem çünkü hastane yeni yeni gelişiyor gibi geliyor bana ve gerekli makinalarıda varmı bilmiyorum bunu orada doğum yapan biri varsa memnun kalıp kalmadıgını sormak lazım ben ilk öğrenmek için bile testimi yaptırmaya zeynep kamile gittim orada başladım allah nasip ederse orada yapacağım biraz uzak ama şansımı zorluyorum eğer doğum için acil gitmem gerekirse Sancaktepe ilhan varanka giderim orasıda çok öneriliyor memnuniyet var çevremde ama hiç gebelik kaydın yoksa doğuma almıyormuş her hastane eğer başka yerde doğum yapmak istersen mutlaka o hastaneye git ve gebelik takibi başlat kaydın olsun 1 kere bile olsa😊
Alya2733 trendyoldan suwenden aldım inanılmaz kaliteli tavsiye ederim ikinci doğumumdada allah nasip ederse aynısını giymeyi düşünüyorum
inva evet ince ama lohusaların hepsi ince pamuklu yumuşacık kumaşı var ben evde değilim annemdeyim şuab ya
Minikpandam1 evet klasik lohusalık adı altında olanlar genelde tarif ettiğim kumaş oluyorda ben kışın doğum yapacağım ocakta üşütürmezmi 1. Numaradaki biraz daha kalın
inva ince olur bence kış için ben doğumu bekliom 39+5 haftalığım
Ozgecomelek nerden aldınız acaba
Esmakorkmaz çok güzellll canlı görsel de atabilirmisiniz
alininannesiii https://ty.gl/0lv0bgnbnx fiyatını yükseltmişler :(
Deletedmom72727 kaç beden aldınız
LCW dan 100 TL’ye aldım
Alya2733 hayatımda gördüğüm en kullanışsız şey dantelli 4lü takımlar 🤦🏻♀️ 300 TL gibi bi para verdim ve rezillik çektim hastanede bu hamileliğimde LCWaikikiden emzirme özellikli gecelik ve pijama takımı alıp koyacağım ve bir tanede sabahlık emin olun o öyle görmüş bu böyle görmüş hiç önemli değil önemli olan rahat etmek rahat emzirmek o dantellilerle hiç emziremedim 🤷🏻♀️
Esmakorkmaz saten mi bu
Ozgecomelek nerden aldım acaba görsel var mı?
Fidan1 ben L aldım rahat olsun diye