Kubraaeliz ben beğendim mallarını mavi olan daha kaliteli. Yüzde 95 pamuk yüzde 5 elastan yazıyor. Link attim kaç kere yorumlara bakın bi isterseniz 🥰
Kızlar pijama takımı meselesi 🦋
dakpinar- victorıa secret pijama takımı yazarsan model üzerinde ve beden olarak farklı farklı çıkıyor görselleri. Ben L giyiyorum bir de pijama bol olsun istedim XL aldım ama tam bedenimi alsaymışım olurmuş dedim. Biraz salaş kesim😊
Esmakorkmaz teşekkür ederim canım benim çok güzelmıs güzel günlerde giy inşallah ❤️
Yaa bugün biraz dolastim öyle guzel pıjamalar varki ama almiştim almasaydım bulamazdim icim gitti valla 50 tl ydi
Edda112 mavi olan çoook güzelmiş
caglasvnc benimde 175 kabullendim artık😂
Alya2733 Ben pentiden aldım 200 tlydi sanırım ama net hatırlamıyorum yanlış olmasın
İndirimden 60 TL ye aldım 💋
Minikpandam1 yaa çok merak ediyorum kumaşını yakın çekim atabilirmisiniz kumaşı birde tarif edermisiniz esnek liktalı penyw gibimi çokmu ince mesela atlet askısının izlerini gösterecek kadar
Kaderx ben devlet hastanesine gitmedim hiç oradada yapmayı düşünmüyorum canım güvenemem çünkü hastane yeni yeni gelişiyor gibi geliyor bana ve gerekli makinalarıda varmı bilmiyorum bunu orada doğum yapan biri varsa memnun kalıp kalmadıgını sormak lazım ben ilk öğrenmek için bile testimi yaptırmaya zeynep kamile gittim orada başladım allah nasip ederse orada yapacağım biraz uzak ama şansımı zorluyorum eğer doğum için acil gitmem gerekirse Sancaktepe ilhan varanka giderim orasıda çok öneriliyor memnuniyet var çevremde ama hiç gebelik kaydın yoksa doğuma almıyormuş her hastane eğer başka yerde doğum yapmak istersen mutlaka o hastaneye git ve gebelik takibi başlat kaydın olsun 1 kere bile olsa😊
Alya2733 trendyoldan suwenden aldım inanılmaz kaliteli tavsiye ederim ikinci doğumumdada allah nasip ederse aynısını giymeyi düşünüyorum
inva evet ince ama lohusaların hepsi ince pamuklu yumuşacık kumaşı var ben evde değilim annemdeyim şuab ya
Minikpandam1 evet klasik lohusalık adı altında olanlar genelde tarif ettiğim kumaş oluyorda ben kışın doğum yapacağım ocakta üşütürmezmi 1. Numaradaki biraz daha kalın
inva ince olur bence kış için ben doğumu bekliom 39+5 haftalığım
Ozgecomelek nerden aldınız acaba
Esmakorkmaz çok güzellll canlı görsel de atabilirmisiniz