inva ince olur bence kış için ben doğumu bekliom 39+5 haftalığım

• inva bunu yanıtladı.
  • inva bunu beğendi.

inva Cnm orda hep asistanlar var. Doktoru bulamiyom. Sultanbeyli sezaryen doğum oldu arkdasim memnun kalmış. O doktora bnde gdiyorum.ben normal doğum için. Nasıl acaba merak ettim.

• inva bunu yanıtladı.

Mltm07 sabahlık nasıl birşey acaba görsel atabilirmisiniz

Alya2733 hayatımda gördüğüm en kullanışsız şey dantelli 4lü takımlar 🤦🏻‍♀️ 300 TL gibi bi para verdim ve rezillik çektim hastanede bu hamileliğimde LCWaikikiden emzirme özellikli gecelik ve pijama takımı alıp koyacağım ve bir tanede sabahlık emin olun o öyle görmüş bu böyle görmüş hiç önemli değil önemli olan rahat etmek rahat emzirmek o dantellilerle hiç emziremedim 🤷🏻‍♀️

Hzlkaya katılıyorum aynı şekılde bende aldım emzirme kolaylığı olan gecelık bırde sabahlık takımım vardı onu kullanıcam 👌🏻

Edda112 bence mağazayı takip ettiğinizde %20 ordan indiirm geliyor eğer kampanya bitmemişse

Bende bunu aldım kızlar 70 tl ye aldığım üçlü loğusa takımıda vardı stok kalmamış ama bunda var halen alacak olanlar gayet kaliteli ve şık üçlü takım https://ty.gl/b45fnhpur9

Kaderx evet asistanlar daha ön planda gözüküyor orada ama ben 1 kere asistanlara denk geldim gerisi doktorun muaynesi doğru takip yapılması soru işaretlerine cevap bulunması tatmin ediyor hastanenin gelişmiş olmasıda güven veriyor bilemiyorum hayırlısı olsun hakkımızda😊