inva nerden baktınız bu modellere acaba hepsi çok güzelmiş

• inva bunu yanıtladı.

Alya2733 merhaba ben instagramdan lohusapijamaa diye bir sayfadan bir tane sabahlıklı pijama takımı aldım kumaşı vs hoştu sonradan tekrar alt üst bir takım daha aldım aynı yerden bir de ne olur ne olmaz diye suwenden sadece gecelik aldım

Alya2733 ben uzun kullanıyorum pijamayı o yüzden kaliteli olsun istedim önden düğmeli victoria secrettan aldım sabahlıkta aldım sabahlığın içine daha bulamadım emzirme sütyenleride çok güzeldi

Alya2733
      Geçenlerde pentide inanılmaz indirim vardı.
      Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama
      ben oradan sabahlıklı iki takım aldım.
      Biri pijama takımı biri gecelik takımı.
      İkisi toplam 250 tl filan tuttu.
      Kumaşı modeli filan şahane.

Alya2733 istegramdan aldım ikili takım iki pijama yani çok beğendim 110 tl ye kargo dahil önü düğmeli modellerden tanesi 50 ye gelmiş oldu kargosuz hali mevsimlik elahomewear sayfasından 2. Günü geldi hemen

NaimeYilmaz uzunlar açılıyo sadece kısa olanlar açılmıyo. Trendyolu güncellleyince düzelir mi

Sblatc Kısa link direkt uygulamaya yönlendiriyor. Düzelecektir güncelleme yapınca 🙏

inva Ersoy hastanesinin karşısındaki sol tarafında çaprazında kaliyo. İç camisircilara gir sor cnm ismini bilseydim keşke.

inva canım birde şey sorcam Sultanbeyli devlet hastanesi gidiyorum doğum dsunuyom orda ne diyorsun bilgin varmı sen nereye gdiyon kontrole

• inva bunu yanıtladı.