Alya2733 kızlar ben Şubat annesiyim allah izin verirse bunlarla ben üşürüm ya nasıl olcak bu süreç 🤭

ftmnr_drgt yani bence daha mantıklı sonra her yerden satmaya çalışıyolar lohusa takımlarını en iyisi kullanışlı almak bencede

mervenazlis S beden aldım. Çok ince değil kalın da değil rahatlar. Maviyi hastaneye götüreceğim. Normal evde günlük giymek için aldım zaten ihtiyacım vardı bebek de geldiği için önü bu şekilde tercih ettim emzirmesi falan kolay olsun diye ☺️

Ben burdaki camasir magazasindan aldim 185 tl fiyata İki tane beyaz bi tane uzun gecelik aldim birde esofman bakicam ama fiyatlar cok uçukkkk

Alya2733 LC Waikiki den aldım beyaz siyah kalpli 120ydi sanırım bide Penti pembe beyaz mom kısa kollu klasik aldım oda 50 TL idi evde de sabahligim var beyaz penye uzun ihtiyaç duyarsan onu kullanacağım

frambuaz bende o tuzağa düşmedim alt tarafı hastanede giyeceğimiz bi pijama zaten onu giydiğimiz sırada kendimizde bile olmuyoruz(ben doğumumu yaptım) büyük ihtimal.Zaten virüsten dolayı ziyaretcide olmuyor.Marka olmasada olur yani😏He fotograf cekimi vs olacak derseniz ona bişey diyemem.Pazardan alınanda çok guzel iş görüyor alın aldırın🤗

Melos1 ben normal doğum yaptım sabah yaptım dogumumu evelsi sabah taburcu edildim yani 24 saat kaldım hastanede.iki pijama takımı birde yedek alt koymustum ben cantama sadece bir takım kullandım. Ötekiler geri eve geldi kullanılmadan.Evde kullandım

Dicle63 ben normalde de ordan siparis veriyorum guvenerek siparis verebilirsiniz 🤗

Seyda1453 guzel beni yakmıyo giydigimde rahat genisde🤗 baska desenleride modeleride var sitede fiyatlarıda cok uygun .

Misto aynen oyle ben foto cekımı olsa dahi aldıgım pijamalar ıyı yanı bıde İncili tac aldım cok hos duruyor

Alya2733 lohusa pijamsı olarak sarılanlar ya aşırı iç belli ediyor ya da çok dantelli bebeği çizer gibi. Ben de o yüzden önü düğmeli bel ayarlı büyük beden bi kısa kollu b uuzn kollu aldım. Trendyol lika diye bi markadan kısa kollu geldi fiyat performans ürünü 125 Ken aldım şu anda 200 olmuş yine. İnstagram dan pembishomewears dan da uzun kollu aldım

Alya2733 2 tane aldım fotosu yok ama bitane şoktan almıştım bide Ankara’da mağazadan 40 tlye çok kaliteli ama 🥰☺️ iki tane yeter