Kadereymn instagramıda var ama ben internet sitesinden direk aldım kalıbı büyük ama haberiniz olsun
https://www.erdemcamasir.com.tr/erdem-3lu-hamile-pijama-takim-655
Kızlar pijama takımı meselesi 🦋
Serifetunc yumuşacık iç göstermiyor ben çok beğendim. kalıbı büyük esnek bir kumaşı var
Edda112 kumaslari nasil kalin mi, bir de kac beden aldiniz lohusalik icin mi
Alya2733 kızlar ben Şubat annesiyim allah izin verirse bunlarla ben üşürüm ya nasıl olcak bu süreç 🤭
ftmnr_drgt yani bence daha mantıklı sonra her yerden satmaya çalışıyolar lohusa takımlarını en iyisi kullanışlı almak bencede
mervenazlis S beden aldım. Çok ince değil kalın da değil rahatlar. Maviyi hastaneye götüreceğim. Normal evde günlük giymek için aldım zaten ihtiyacım vardı bebek de geldiği için önü bu şekilde tercih ettim emzirmesi falan kolay olsun diye ☺️
Ben burdaki camasir magazasindan aldim 185 tl fiyata İki tane beyaz bi tane uzun gecelik aldim birde esofman bakicam ama fiyatlar cok uçukkkk
Alya2733 LC Waikiki den aldım beyaz siyah kalpli 120ydi sanırım bide Penti pembe beyaz mom kısa kollu klasik aldım oda 50 TL idi evde de sabahligim var beyaz penye uzun ihtiyaç duyarsan onu kullanacağım
frambuaz bende o tuzağa düşmedim alt tarafı hastanede giyeceğimiz bi pijama zaten onu giydiğimiz sırada kendimizde bile olmuyoruz(ben doğumumu yaptım) büyük ihtimal.Zaten virüsten dolayı ziyaretcide olmuyor.Marka olmasada olur yani😏He fotograf cekimi vs olacak derseniz ona bişey diyemem.Pazardan alınanda çok guzel iş görüyor alın aldırın🤗
sweetbaby1 nerden aldınız üzerinizdekini acaba link var mı fiyatı neydi
Alya2733 lohusa pijamsı olarak sarılanlar ya aşırı iç belli ediyor ya da çok dantelli bebeği çizer gibi. Ben de o yüzden önü düğmeli bel ayarlı büyük beden bi kısa kollu b uuzn kollu aldım. Trendyol lika diye bi markadan kısa kollu geldi fiyat performans ürünü 125 Ken aldım şu anda 200 olmuş yine. İnstagram dan pembishomewears dan da uzun kollu aldım