Alya2733 ben instagramda görüp kaydettim gömlekli pijama takımı 50 tl. Zaten kışın doğum yapacağım için üzerine illaki hırka vs çekeceğim pahalı birşey almaya gerek yok diye düşündüm

Misto kesinlikle oyle aynı ürün zaten etiket yapıstırıp cok daha yuksek fiyatlara satıyorlar 200 300 cok fazla bir pijama ıcın bence suan hepsi oyle

Alya2733 bide foti atmayı bilsem neler neler atıcamda bi öğrenemedim sitelife var intgramda bn ordan almıştım çok kaliteli ürün geldi 3lü takımlar üst iç kısa kollu üstü sabhlık var 150tlye aldım kırmızı ve beyaz olarak aldım

dakpinar- Benim de Aralık sonu inşallah 😊 hayırlı olsun rengine de bayıldım zaten kalıbı nasıl peki şuan kendi bedeninize göre mi aldınız bu aralar bende alayım diyorum

Humeyrasmsk Ya kusura bakmazsanız yanınızda bulunan bebek arabası mi? Bebek arabası arayışındayım. Ve çok beğendim rengini. Araba ise nerden almış olduğunuzu ve hangi marka olduğunu belirtmeniz mümkün mü? Teşekkkür ederim.😊

Ozgecomelek kumaşı güzelse ince olması önemli değil bence güle güle kullanın bende alayım hatta teşekkür ederim