hipregnancy Seymatolaman27 yediklerine dikkat eden birçok gebe 18. Haftasında kilo almamış oluyor aslında.. eğer fazla kiloyla başlandıysa doktorlar da çok önermiyorlar vitamin takviyelerine rağmen ben de 23. Haftaya kadar hiç almamıştım. 53 ile hamile kalıp birden kilo alımım hızlandı 35. Haftadayım 9 kg aldım doktorum hiç sorun etmedi şekerim vs de yok
Dilberayunes HappyMom merhaba 18+1 haftalık hamileyim. 44 kilo ile hamile kaldım şuan 46 kiloyum. Düzenli beslenmeme rağmen kilo alamıyorum bebeğim için sıkıntı oluşturur mu? Neler yememi önerirsiniz?
Burcuburcu00 Merhabalar ,bende hamileliğe 71 kilo ile başladım boyum 1.71 ve kilo almaktan çok korkuyorum nelere dikkat etmek gerekiyor
gage Gebelik şekeri olan gebeler için tatlı isteğini bastıracak ne yenebilir? Bir de çok su tuketmeme ve lifli beslenmeme rağmen kabızlık yaşıyorum ne önerirsiniz?
Seymatolaman27 busethemom merhaba 12. Haftaya kadar iştahsızlık gebelikte normal kabul edilir bu süreç uzarsa bebeğinizin daha iyi besleneceği besin değeri yüksek besinlerle beslenebilir siniz protein içeriği yüksek (et ve kurubaklagil) Peynir çeşitleri ve meyve grubu
Mervenurns Merhabalar Şeyma hanım 30+5 haftalık gebeyim. Son 2 gündür göbek deliğimin üstü ve kenarlara doğru bir acı hissediyorum bazen. Çoğunlukla yemekten sonra oluyor. Normal midir
Burcu-dinc Ben daha ilk trimester içindeyim ama kilo almak yerine kilo veriyorum bütün değerlerim normal çıkıyo 72 kilodan 67 ye düştüm
Seymatolaman27 Yonca1709 hayır kesinlikle zararlı değil ilk haftanın sonunda sıkı korse kullanabilirsiniz kasların toparlanması adına
Melikecskn2303 Seymatolaman27 merhabalar ben 2 ay önce doğum yaptım 66 kilo ile hamile kalıp 86 kilo ile bitirdim doğumdan bir ay sonra 13 kilo verdim suan da 70 kiloyum pek yemiyorum o yüzden de sütüm az geliyot sanırım düzenli beslenerek nasıl zayiflatabilirim aynı zamanda emziriyorum da ama çok Bi sütüm yok sanırım
Seymatolaman27 Melikecskn2303 merhaba öncelikle gebelikte çok fazla kilo almışsınız fakat bu süreçte yetersiz beslenmeniz yada ağır diyet yapmanız sütünüzü etkileyebilir bu sebeble 6. Ayda diyet öneririm şu an değil
Mervecenan mucizebebek03 geçmiş olsun meslek hastalıgım benım 😔asitten yzak durun ve pastil alın kullanabilecegınız bir pastil çok çok iyi geliyor 🌺
mucizebebek03 Mervecenan ayyy çok teşekkür ederim canım tuvalete asit kullanıyorum ondan da olabilir size de geçmiş olsun valla bu öksürük çok fena😔
Bkt1262 Seymatolaman27 hocam merhaba 88 kilo ile hamile kaldım 13+2 deyim 92 kiloyum daha fazla kilo almamam için nasıl beslenmeliyim. Gebelikten önce herbalife ile 110 kilodan 88e düştüm
Belfam Merhabalar, 20 haftalık gebeyim 53 kilo ile başladım şu an 56 kiloyum iştahım yeni açıldı şimdilik bu kilo normal mi ? Ekmek tüketiminde neye dikkat etmem gerek beyaz ekmek tüketmek sakıncalı mı
Ozlem2904 Merhaba 25+2 haftalik hamileyim 7.6kg aldim suana ķadar boyum 1.65 ve BMI 23.5. Doguma 11-12.5kg arasinda girmek istiyorum ne yapabilirim? Duzenli hamile sporu yapiyorum. Haftada uc gun 30-20-10dklik. Bebegim saglikli gayet dr.umuzun dedigine gore
Seymatolaman27 Ozlem2904 merhaba karbonhidrat tüketiminizi sınırlayabilirsiniz aşırı ekmek tatlı ve aşırı meyveyi kısıtlayarak
Eniseusluu Merhaba Şeyma hanım 12+3 günlük hamileyim ilk trimesterdeyim 48 kilo ile hamile kaldım iki kilo aldım nasıl beslenmem lazım yardımcı olurmusunu
Mdmayfer Merhabalar Şeyma hanım ilk hamileliğim kan testi sonuçlarım hep iyi çıkıyır lakin tatlıyla aram hiç yok ve şeker kan testimde gayet iyi düzeyde .. ama doktorlar şeker yüklemesi yapmak istiyor herhangi bir önlem için .. yaptırmak şart mı yapmayınca ilerde sıkıntı yaşanır mı