Sedaaaa2 Yiyemıyorum ben siz nasıl yiyosunuz şimdi gene haşlansın die koydm evladın için diyorum azcık yiyorum sonrası yok ya kızartma gene bi nebze yıyorumda haşlama yok 🥺
Orsta Sedaaaa2 ben agzima dahi suremiyorum. Kendimi zorlayayim diorm ama agzima goturemiyorum bile. Kisacasi hic yemiom yani
Dilara0638 Sedaaaa2 33+6 yız ben normalde beyazını aslaa ama asla yemem hamilelikte sarısındanda tiksindim nerdeyse toplasan 10 yumurta yememişimdir bugüne kadar inşallah başka şeylerden alıyordur o vitamini🤷♀️
Sedarda Kızartma yiyin illa haşlama olmasi gerkmiyor ki.Haşlamayi da dilimleyip biraz tuz bol limon,biraz karabiberle destekleyebilirsiniz yemenizi kolaylastirir💞
Iknr-mls Fasulyeninannesi Sedarda maalesef bende aynı durumdayım zaten yumurta sevmiyorum hiç tahammül edemiyorum kokusuna 😔🤢
Deletedmom72727 Haşladıktan sonra üzerine bol yağ çörek otu köri pul biber fln aklına gelebilcek bütün baharatları ekleyip dene belki öyle yersin
Sedaaaa2 Gorkembaby45 gebeliginiz yolunda mı peki hanı dıyolar ya yumurta süt yogurt vs yemen lazım die
PrensesFiona Sedaaaa2 yumurtalı patates salatası yapıyorum haşlanmışı o şekilde yiyebiliyorum canım. Ama genelde omlet menemen yada yumurtalı ekmek olarak tüketiyorum.
-Zeynepakms- Sedaaaa2 Haşlanmış yumurtanın daha çok faydası oluyor bebeğe 🙈bende her sabah zorlanarak yiyorum bebişim için
-Zeynepakms- Sedaaaa2 Hemen yutmaya çalış 🙈😅bende çoğu zaman öyle yapıyorum kahvaltıda sadece yumurta yesen bile bebeğin alacağı vitamini karşılıyor o yüzden sevmesemde yiyorum 2 tane her sabah
Sedaaaa2 meltemonen bende kırmızı biber tuz yapıyorum ekmege koyup agzıma tıkıyorum çayı köklüyorum ama biliyorum ya yumurta o maffediyo