Deletedmom72727 Haşladıktan sonra üzerine bol yağ çörek otu köri pul biber fln aklına gelebilcek bütün baharatları ekleyip dene belki öyle yersin
Dilara0638 Sedaaaa2 33+6 yız ben normalde beyazını aslaa ama asla yemem hamilelikte sarısındanda tiksindim nerdeyse toplasan 10 yumurta yememişimdir bugüne kadar inşallah başka şeylerden alıyordur o vitamini🤷♀️
Sedaaaa2 Gorkembaby45 gebeliginiz yolunda mı peki hanı dıyolar ya yumurta süt yogurt vs yemen lazım die
PrensesFiona Sedaaaa2 yumurtalı patates salatası yapıyorum haşlanmışı o şekilde yiyebiliyorum canım. Ama genelde omlet menemen yada yumurtalı ekmek olarak tüketiyorum.
-Zeynepakms- Sedaaaa2 Haşlanmış yumurtanın daha çok faydası oluyor bebeğe 🙈bende her sabah zorlanarak yiyorum bebişim için
-Zeynepakms- Sedaaaa2 Hemen yutmaya çalış 🙈😅bende çoğu zaman öyle yapıyorum kahvaltıda sadece yumurta yesen bile bebeğin alacağı vitamini karşılıyor o yüzden sevmesemde yiyorum 2 tane her sabah
Sedaaaa2 meltemonen bende kırmızı biber tuz yapıyorum ekmege koyup agzıma tıkıyorum çayı köklüyorum ama biliyorum ya yumurta o maffediyo
Sibellllo Sedaaaa2 bende yiyemiyorum hele haşlamanın kokusuna tahammülüm yok Pırasa taze soğan biraz tereyağında soteleyip içine yumurtayı Kırın üzerine pul biber yumurtanın tadını baya değiştiriyor lezzetli oluyor bu ara böyle yiyebiliyorum
annemkk Sibellllo normalde her gün haşlama yiyordum ama tarifiniz çok lezzetli görünüyor yarın öyle deneyeceğim 😄😂
lentil Sedaaaa2 menemen yapabilirsin yada haşladıktan sonra 2ye böl bir tavada tereyağ erit içine pul biber karabiber koy pişmiş yumurtaları önlü arkalı pişir çok güzel oluyor. Yumurtalara azıcık kimyon koy haşlama yada yağda yaptğnda yakışıyor