Sibellllo Sedaaaa2 bende yiyemiyorum hele haşlamanın kokusuna tahammülüm yok Pırasa taze soğan biraz tereyağında soteleyip içine yumurtayı Kırın üzerine pul biber yumurtanın tadını baya değiştiriyor lezzetli oluyor bu ara böyle yiyebiliyorum
annemkk Sibellllo normalde her gün haşlama yiyordum ama tarifiniz çok lezzetli görünüyor yarın öyle deneyeceğim 😄😂
lentil Sedaaaa2 menemen yapabilirsin yada haşladıktan sonra 2ye böl bir tavada tereyağ erit içine pul biber karabiber koy pişmiş yumurtaları önlü arkalı pişir çok güzel oluyor. Yumurtalara azıcık kimyon koy haşlama yada yağda yaptğnda yakışıyor
Yzaman Sedaaaa2 ben çok severim yumurta ama bazen kokusu rahatsız edince baharatla kaplıyorum resmen 🤣 baharatlardan yumurta gözükmüyor 😂
Deletedmom72727 esmerrmm her türlü mide yanmam oluyor hiç baharatlı kızartma fln yemesemde 😂 en azından yumurtayı lezzetli yemiş oluyorum
Iknr-mls Fasulyeninannesi Sedarda maalesef bende aynı durumdayım zaten yumurta sevmiyorum hiç tahammül edemiyorum kokusuna 😔🤢
-Zeynepakms- Sedaaaa2 Hemen yutmaya çalış 🙈😅bende çoğu zaman öyle yapıyorum kahvaltıda sadece yumurta yesen bile bebeğin alacağı vitamini karşılıyor o yüzden sevmesemde yiyorum 2 tane her sabah
Sedaaaa2 -Zeynepakms- ana bende kaşara agırlık verıyorum bari dıyorum yumurta yiyemıyorum kaşar yeyim
Pembe_duslerr Sedaaaa2 haşlama 9aydır toplasan 9kere yemişimdir cok tiksiniyorum o şekilde.Ben hergün peynirli yumurta,menemen,patatesli yumurta,omlet tarzı yapıyorum o şekilde yiyebiliyorum deneyin bu şekildede yumurta yiyoruz sonuçta 🥰
Slnn1122 Sedaaaa2 Ben labne peynirle birlikte yiyorum yumurtayı ağzıma alır almaz bir kaşık da labne peynir koyuyorum ağzıma ikisi beraber hemen yutuluyor