irem 17+6yiz kızımla, cinsiyet hiç geçmedi içimizden hep sağlık dedik hayırlısı diyenlere hayırlı evladı biz yaparız dedik adı Armin olucaktı hem kız hemde erkeğe uyumlu ilk ayda adi belliydi,hamilelil dusundugumuz ayni ayda hamis kaldm 🧿 12+2de ailemizde yanimizdaydi minik kendini göstermedi çok hareketliydi uzun boyluydu babamız 1.90 babamıza benziyor minik, ikili taramamizi olduk, 14+4te sonuçlarımizi aolmaya gittik yeniden baktık çok hareketli yarim saat sonra yeniden bakalim.ogrenmeden gondermeyelim dedi doktorumuz yarim saat sonra yeniden baktık ve kizimizi öğrendik eşimin gozler doldu benimde, her gittiğimiz de ultrasonu çekeriz videoya doktorumuza emin olup olmadığını sorduk ilkte gördüm emin olmadan söylemek istemedim ikinci de netlesti kızımız , eşimle kararimiz cinsiyeti biz öğrenip akşama ailelerimize supriz yapmaktı öyle de yaptık ailelerimiz akşam öğrendi, 15+2de alışverişlerine başladık yavaş yavaş, tatile ciktik dönüşte bende kızıma battaniye ördüm isimli kapı susu emzik ucu isimli ahşap ani dekorları yaptım, anne kız bandimizi yaptım yavaş yavaş minik dekorlarını olusturdum kizimin❤