Hamile başlamadan kaç kiloydunuz suan kaç hafta kilosunuz ☺️
42 kilo ile hamile kaldım 8 haftalık hamileyim 43.5 kiloyum 😂
hjertemami inşallah canım ama bnde senin gbiyim hep uyumak istiyorum iş yapasım yok
GizemDoan bende aynı şekilde ama öncelik sütünde olmalı diyet değil de spora ağırlık verebilirsin zaten sürekli koşturma halinde olacağından ister istemez gidecek kiloların merak etme
Toprakparss aynen koşuşturmaktan zayıflıyormuş insan insallah emer emmezsede işimiz zor 😊
GizemDoan inşallah sütümüz olur diyelim süt olduktan sonra bebek zaten senin kokunu aldığı için mecbur emecek
Hamile kalmadan once 55 kiloydum su an 31+1 haftalik hamileyim 60 kiloyum ben de ☺ sadece gobek buyudu bende de.
SeNeM 🤣 var cnm var 83 kiloyla kaldım 86 kiloyum şuan boyumda 173 26+6yım. Ama aynı fikirdeyim herkes fit hamile kalmış
1PrensAnnesi şükür ya yalnız olmadığıma sevindim 😃 ama az kilo almışsın helal olsun böle devam inşaallah 👍
SeNeM ☺☺ Evet çok azınlık bir kesimiz birbirimiz bilelim🙂🙂🙂 çok şükür almadım 🙏🏻
Neseli68 güzel almissin keske bende de öyle olsa 😍😍
Toprakparss çevremde emmeyen bebekler var mama veriyorlar birde Benim göğüs uçlarım içerde sağ taraf çıkmış sol çok az çıkmış zorluk çekmem insallah
GizemDoan çıkar bebeğim benimde hiç yoktu şuan 21. Haftadayım hem kahverengileşti hem çıkmaya başladı büyüyor o gebeliğin sonuna doğru süt doldukça büyüyecek merak etme güzel düşün güzel olsun en güzel besin bebek için anne sütü o yüzden inşallah sütün olur emzirirsin
Seyda34 23 haftalik gebeyim 52 kiloyla hamile kaldım bulantidan dolayı 50 ye düştüm simdi 57 kiloyum 7 kilo aldım 😊
Toprakparss amin insallah canım seninki de emenlerden olur hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimiz 😍
ErvaVeBebegi 😊😊😊siz kaç kilo aldınız ki , önemli olan bebişlerin sağlığı kilo verilir nasıl olsa 😊
Neseli68 daha 3 haftalik hamileyim bende okadarcik almak isterim ama tabi dediginiz gibi bebis öncelik 😍😂
34.haftadayiz 71 le hamile kaldım su an 86 yim bebeğimde iki hafta önde kilo olarak bakalım kaç ile tamamlayabilicez 😂😂
16+4 haftalığım 55 kilo idim şimdi 58😒 Çok mu ya