• Hamile başlamadan kaç kiloydunuz suan kaç hafta kilosunuz ☺️

Hamile kalmadan once 55 kiloydum su an 31+1 haftalik hamileyim 60 kiloyum ben de ☺ sadece gobek buyudu bende de.

• Eeg bunu beğendi.

SeNeM 🤣 var cnm var 83 kiloyla kaldım 86 kiloyum şuan boyumda 173 26+6yım. Ama aynı fikirdeyim herkes fit hamile kalmış

SeNeM ☺☺ Evet çok azınlık bir kesimiz birbirimiz bilelim🙂🙂🙂 çok şükür almadım 🙏🏻

GizemDoan çıkar bebeğim benimde hiç yoktu şuan 21. Haftadayım hem kahverengileşti hem çıkmaya başladı büyüyor o gebeliğin sonuna doğru süt doldukça büyüyecek merak etme güzel düşün güzel olsun en güzel besin bebek için anne sütü o yüzden inşallah sütün olur emzirirsin

Seyda34 23 haftalik gebeyim 52 kiloyla hamile kaldım bulantidan dolayı 50 ye düştüm simdi 57 kiloyum 7 kilo aldım 😊

Toprakparss amin insallah canım seninki de emenlerden olur hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimiz 😍

ErvaVeBebegi 😊😊😊siz kaç kilo aldınız ki , önemli olan bebişlerin sağlığı kilo verilir nasıl olsa 😊

Seyda34 68 ile hamile kaldım şuan 73kiloyum 19+2 deyiz 😍

34.haftadayiz 71 le hamile kaldım su an 86 yim bebeğimde iki hafta önde kilo olarak bakalım kaç ile tamamlayabilicez 😂😂

16+4 haftalığım 55 kilo idim şimdi 58😒 Çok mu ya

ErvaVeBebegi Aynen öyle 😊 Mide bulantısı yaşarsanız kilo alımı duruyor zaten 🤢

Seyda34 46 kiloydum ,5 ay once şuan 48,3 17+3 deyiz