MehtapArslanTursun ayyy canım dikkat et bak çatlaklarınnn çoğalır.
Hamile başlamadan kaç kiloydunuz suan kaç hafta kilosunuz ☺️
Ebuss35 kilo alımın ideal canım 🙂Darısı başımıza 😍
Bende 31.haftadayım 45 le başladım 57 tim şu an
hjertemami daha ne kadar daha çoğalabilir acaba😭😅 karnımda yok bi kalcamda ve bacaklarımda var inşaAllah karnımd da olmaz 😬
Ben 49kiloydum ama şimdi 51.700olmusum yani 700kizim🤗
MehtapArslanTursun canım olay zaten Doğumdan sonra başlıyor.. o bacaklar varya yazın yürümekten pişikkkk oluyor resmen. Tecrübem yeterince sabit valla 🙃 Siz de bu durumlara düşmeyin.
Fira maşallah canım 👏👏👏 kaç haftalık oldun 🤔
hjertemami Merhaba 😊şimdi 25+1hafdamizdayiz kizimla çok Şukur
Bende 56yla hamile kaldım şuan 53 kiloyum 13+2 haftalığız
Fira ayyyy çok iyiymiş ama yaaa 😍İnşallah bende 25 haftama kadar o kadar alırım 🙏🏻
Ozgefe Sana da maşallah canım... Ne güzel 3 kg gitmiş... Ne olursa olsun alma👌 Bence çok iyi bir avantajj 😊 20 haftayı güzel bir kiloyla atlatalım ilk aşama bu olsun bence.. 🙂Bu arada bende tartıda +600 görmeye başladım... ama sanki daha fazla almışım gibi duruyor. Bel bölgemden başladı kalınlaşmam... Ama çokkkk fazla hareketsizim onun da etkisi var. Devamlı uyuma isteği var. İş yapasım yok yani😒
42 kilo ile hamile kaldım 8 haftalık hamileyim 43.5 kiloyum 😂
hjertemami inşallah canım ama bnde senin gbiyim hep uyumak istiyorum iş yapasım yok
GizemDoan bende aynı şekilde ama öncelik sütünde olmalı diyet değil de spora ağırlık verebilirsin zaten sürekli koşturma halinde olacağından ister istemez gidecek kiloların merak etme
Toprakparss aynen koşuşturmaktan zayıflıyormuş insan insallah emer emmezsede işimiz zor 😊
GizemDoan inşallah sütümüz olur diyelim süt olduktan sonra bebek zaten senin kokunu aldığı için mecbur emecek
Hamile kalmadan once 55 kiloydum su an 31+1 haftalik hamileyim 60 kiloyum ben de ☺ sadece gobek buyudu bende de.
SeNeM 🤣 var cnm var 83 kiloyla kaldım 86 kiloyum şuan boyumda 173 26+6yım. Ama aynı fikirdeyim herkes fit hamile kalmış
1PrensAnnesi şükür ya yalnız olmadığıma sevindim 😃 ama az kilo almışsın helal olsun böle devam inşaallah 👍