• Hamile başlamadan kaç kiloydunuz suan kaç hafta kilosunuz ☺️

hjertemami daha ne kadar daha çoğalabilir acaba😭😅 karnımda yok bi kalcamda ve bacaklarımda var inşaAllah karnımd da olmaz 😬

MehtapArslanTursun canım olay zaten Doğumdan sonra başlıyor.. o bacaklar varya yazın yürümekten pişikkkk oluyor resmen. Tecrübem yeterince sabit valla 🙃 Siz de bu durumlara düşmeyin.

Fira maşallah canım 👏👏👏 kaç haftalık oldun 🤔

• Fira bunu yanıtladı.
    • Fira bunu beğendi.

Fira ayyyy çok iyiymiş ama yaaa 😍İnşallah bende 25 haftama kadar o kadar alırım 🙏🏻

Ozgefe Sana da maşallah canım... Ne güzel 3 kg gitmiş... Ne olursa olsun alma👌 Bence çok iyi bir avantajj 😊 20 haftayı güzel bir kiloyla atlatalım ilk aşama bu olsun bence.. 🙂Bu arada bende tartıda +600 görmeye başladım... ama sanki daha fazla almışım gibi duruyor. Bel bölgemden başladı kalınlaşmam... Ama çokkkk fazla hareketsizim onun da etkisi var. Devamlı uyuma isteği var. İş yapasım yok yani😒

SeNeM bn 66 ile kaldim suan 6. Hafta 68 kiloyum yuze yuvarlanirim bu gidisle 🙂)

42 kilo ile hamile kaldım 8 haftalık hamileyim 43.5 kiloyum 😂

GizemDoan bende aynı şekilde ama öncelik sütünde olmalı diyet değil de spora ağırlık verebilirsin zaten sürekli koşturma halinde olacağından ister istemez gidecek kiloların merak etme

GizemDoan inşallah sütümüz olur diyelim süt olduktan sonra bebek zaten senin kokunu aldığı için mecbur emecek

Hamile kalmadan once 55 kiloydum su an 31+1 haftalik hamileyim 60 kiloyum ben de ☺ sadece gobek buyudu bende de.

• Eeg bunu beğendi.

SeNeM 🤣 var cnm var 83 kiloyla kaldım 86 kiloyum şuan boyumda 173 26+6yım. Ama aynı fikirdeyim herkes fit hamile kalmış