damla____ gebelikte tansiyon yükselmesi çok tehlikeli die biliyorum önce düşürmeye çalışın sonra doktorunuza bildirin
yüksek tansiyon
damla____ idrarda protein var mı gebelik zehirlenmesi geçiriyor olabilirsiniz benim de riskim var tansiyon takibi yapıyorum sürekli iki kereden fazla 14 e 9 olcersen gün içinde acile git demişti doktorum
damla____ 14 9 yüksek bir tansiyon ihmale gelmez yorgunsanız eğer biraz dinlenip tekrar ölçün aynı çıkarsa doktorunuza ulaşma şansınız varsa bilgi verin yoksa acile gidin. Muhtelemen önce takip isterler duruma göre ilaca başlarlar bir de protein kaçağı var mı diye test yaparlar
Delicesareti doktorum biliyor test yaptıyoruz her gün idrar da protein var mı diye
bebegimizibekliyoruz1 her gün bakıyoruz ama protein kaçağı çıkmıyor doktor gebeliğe bağlı dedi
winteriscoming bugün alfamed diye bir ilaç verdi
38 + 2 yım sezeryan yapalım dedi ona karar veremedim biraz daha beklemelimiyim 🙄 ilaçla kontrol altına alınabilir mi acaba
Zara58 evet gebelik tansiyonuymus
bugün başladım ilaca
damla____ hamileliğim süresince kullandım ben de ihmal etmeyin ilacınızı. Fazla tuzlu, yağlı yemeklerden ve hamur işinden uzak durun inşallah sıkıntısız atlatırsınız süreci 🎈
winteriscoming inşallah ya
sezeryandan korkuyorum
bebeğime birşey olacak sitede korkuyorum 😣
ecceeoz teşekkür ederim bir bakayım hemen ❤️
damla____ sezaryenden korkmayın hiç inanın korkulacak hiç bişi yok. Haftanız da ileriymiş zaten sürekli kontrol altında olursunuz stres yapmayın sakın tansiyonu yükselten en önemli şeylerden biri de stres. Sakin olun her şey güzel olacak 🎈
damla____ bende kullanıyorum alfameti evde biraz daha normal çıkıyor benimde hastanede biraz daha yüksek çıkıyor sanırım biraz sitres yapıyorum hastanede . Tansiyon takibi yapıp 3 güne bir kontrollerim ve tahlillerim yapılıyor çok şükür protein kaçagı çıkmadı
winteriscoming evet her gün nst ye bağlanacağim . 2.5 yaşında bir oğlum var beni o biraz strese sokuyor sanırım . teselliniz ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim ❤️
durununannesiiiiii evde en yüksek kaç çıkıyor ,kaç haftalıksınız
- Düzenlendi
winteriscoming benimde dün tansiyonum 14 15 16 çıktı baş ağrım vardı uzandım dinlendim sonra 12 düştü şimdi yine ölçtüm 14 çıktı endişe etmelimiyim devlete gidiyorum doktora ulaşma imkanım yok uzun zamandır da idrar tahlili vermedim yani bilmiyorum 🤷♂️
guzellanne kac haftaliksiniz eğer yüksek devam ederse acile gidin ihmal etmeyin gebelikte yüksek tansiyon cok iyi değil korkmayın ama ihmalde etmeyin
- Düzenlendi
Mucizecim 35+3 canım haftalığım. Acile gidene kadar düşüyor ama inanmazlar diye çekiniyorum hastane de tansiyonuö 12 çıkıyor hep en son 13 çıkmıştı
guzellanne takip edin eğer 14 9 devamlıysa acile gidin orda düşük çıksa bile söyleyin durumu tahlil isteyin. Her tansiyon yüksekliğinde illa zehirlenme olacak diye bir durum yok ama ihmal edilcek bir konu değil