damla____ sezaryenden korkmayın hiç inanın korkulacak hiç bişi yok. Haftanız da ileriymiş zaten sürekli kontrol altında olursunuz stres yapmayın sakın tansiyonu yükselten en önemli şeylerden biri de stres. Sakin olun her şey güzel olacak 🎈

damla____ bende kullanıyorum alfameti evde biraz daha normal çıkıyor benimde hastanede biraz daha yüksek çıkıyor sanırım biraz sitres yapıyorum hastanede . Tansiyon takibi yapıp 3 güne bir kontrollerim ve tahlillerim yapılıyor çok şükür protein kaçagı çıkmadı

winteriscoming evet her gün nst ye bağlanacağim . 2.5 yaşında bir oğlum var beni o biraz strese sokuyor sanırım . teselliniz ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim ❤️

winteriscoming benimde dün tansiyonum 14 15 16 çıktı baş ağrım vardı uzandım dinlendim sonra 12 düştü şimdi yine ölçtüm 14 çıktı endişe etmelimiyim devlete gidiyorum doktora ulaşma imkanım yok uzun zamandır da idrar tahlili vermedim yani bilmiyorum 🤷‍♂️

guzellanne kac haftaliksiniz eğer yüksek devam ederse acile gidin ihmal etmeyin gebelikte yüksek tansiyon cok iyi değil korkmayın ama ihmalde etmeyin

Mucizecim 35+3 canım haftalığım. Acile gidene kadar düşüyor ama inanmazlar diye çekiniyorum hastane de tansiyonuö 12 çıkıyor hep en son 13 çıkmıştı

guzellanne takip edin eğer 14 9 devamlıysa acile gidin orda düşük çıksa bile söyleyin durumu tahlil isteyin. Her tansiyon yüksekliğinde illa zehirlenme olacak diye bir durum yok ama ihmal edilcek bir konu değil

guzellanne bi kontrole gitseniz iyi olur Tansiyon hamilikte sıkıntılı biraz en aZından bi kan bide idrar tahlili yaptırın alie hekimliğinde tansiyonunuza baktırın

guzellanne Haftan ileri bir hafta korkma cnm doğsa bile sorun olmaz ama ihmal etme yükselir ve düşmezse tansiyonun git hastaneye yani uzun sure yüksek seyrederse sıkıntı sanırım senin bir anlık stresten yükseliyor

Mucizecim teşekkür ederim canım Allah razı olsun 😊 dikkat edicem bundan sonra doktora gidince konuşcam