Deletedmom9823 sonunda dogurdun demekk cok sevindummm.hayirli ugurlu omurlu olsuunn canim.bak ben demedim mi sana stres yapma bu kadar diye 😍😍

Deletedmom9823 gözünüz aydın canım Allah’ım sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin inşallah 💙

Deletedmom9823 hayırlı olsun Allah Analı babalı büyütsün inşallah sezeryan candır ya acısı ilk gün normal doğum yapan arkadaşım benden geç toparlandı

Deletedmom9823 oncelikle hayırlı olsun canim masallah sende kavustun sonunda 😍depende gelince aynen ben boyle bir nimet görmedim yatip kalkip bu urunu cikarana dua ediyorum 😂😂😂😂😂 simdi bir kac soru soracam bende biliyorsun sezeryanla doğum yaptim dikislerim cok agriyor 4 gun olduk seninde agrin var mi birde cisini yaparken dikis yerlerin ağrıyor mu birde karnina bastirma olayo yaptilar mi

Deletedmom9823 Agabeeee sonunda doğurdun yaa kııızzzz hadi bakalım ömürlü olsun darısıda başımıza bebeğimmm❤️❤️🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰

Deletedmom9823 rabbim saglikli hayirli uzun omurler versin insallah depend kac numara almak.lzm

Deletedmom9823 yaa çok sevindim hepimiz teker teker doğuruyoruz ben doğururken sezeryana alın diye bağırdımbağırdım almadılar tabi çocuğun kafa çıkmış 😂😂😂askerlil anısı gibi doğum anısı oluyomuş kızların da çok güzel bi duygu senin içinde poğaça yanağın içinde çok sevindim 🥰😍

Deletedmom9823 bende 30+ 4 haftalığım ilk gebeliğim fazlasıyla endişelerim var en önemlisi hastane yarım saat 40 dk uzaklığında 😞ama anlattıklarınız ve rahatlığınız beni de rahatlattı neden bilemedim ben ben suyum gelir yetişemem araba da doğurmak zorunda kalırım sancımı anlamam evde doğururum gibi bayağı bayağı kendimi ve zavallı eşimin başını şişiriyorm 😊 ama sizin rahatlığınız gerçekten rahatlattı inşallah bende bu kadar rahat hastaneye gidebilirim gerisini bilmiyorm acı sancı eşiğimde düşüktür size çok özendim inşallah sizin gibi hastaneye düzleştiricimi unutmadan gidebilirim 😌

Deletedmom9823 çok geçmis olsun gözün aydın siz böyle anlatinca çok heycanlaniyorum o duyguyu hepimiz tadalim insallah sağlıkli sıhhatli alalim yavrularımızı kucağımıza 😍

Sinem12345 doktor tarih veriyor mu ben 30+ 4 haftalığım yani bu zaman gelebilir gelin yatış yapıcaz felan diyorlar mı benim daha tarih konusunda bilgim yok kendi mantığımla fikir yürütüyorum

Deletedmom9823 hoşgelmiş aramıza batı paşa ❤️ Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin inşallah

Deletedmom9823 ayyy doğurmuştur kiz sonundaaa ben de inattan kaybederim nor al diye inat ettim bebek benden daha inatçı cikti kafasi büyüdüğü için normal dogum imkansizlasti gidip bi baska doktora da bakacağım ama ne der bilmiyorum.

Deletedmom9823 Anam bu kızın keyfi beni benden aliyo saç maşası makyaj malzemesi kahvesi ben sefilleri oynarım diye düşünüyorum sen kraliçe maşallah kız sana hep böyle olursun inşallah 😊

Mom54544 ya bende öyle düşünüyodum kaç kere burda post açmıştım ben nasıl bakıcam diye 2 gün oldu daha bak alıştım bile önemli olan senin pozitif olman

Afiyet olsun canım 😂 bir an önce bana detayları anlat senden başka kimsem yok 😂😂 sırada ben varım

Deletedmom9823 ooo hadi gözünüz aydın Allah analı babali büyütmeyi nasip etsin ömrü bereketli sağlıklı olsun inşallah🌸