Kızlar bu tetenozun herhangi bir haftası var mı? 25. Haftamdayım hâlâ yaptrmadım. Gitsem yaparlar mı yoksa günü gecmis midir ?

DILOS06 20.hafta ilk doz, 24.hafta 2.doz diye biliyorum ama ben ilk dozu 22 de, 2.yi ise 27.de yani pazartesi vurulacağım. Bence bir sağlık ocağını ara ve danış 🌸

DILOS06 gecen bir doktor dinledim. Ameliyat sartlarinda tetenoz kapmak imkansiz gibi bisey soyledi. Ve benim arkadas dusuk riski vardi doktoru onermedi yaptirmamisti. Tabikide yaptir ama Cok da panikleme yani.

DILOS06 sağlık ocağına gebelik için kayıt yaptırın mutlaka sizi kontrole falan çağırıyorlar

DILOS06 ilk dozum 22 haftamda oldu. Aile hekiminden bilgi alsanız daha doğru olur

Yaparlar hiç sorun olmaz bende o haftalarda yaptırmıştım ve tek doz yaptırdım benim doktorum ikinci doza gerek görmedi

Aysen3434 Aynen benim doktorumda, hastane siteril, herhangi bi sorun olmaz, yaptiranlar cok kol agrisindan yan etki vs cekiyor, yaptirabilirsinde ama gerek yok dedi :) yaptırmadım, pişman değilim:))))))))

Belli haftalari oldugu soyleniyo ama en taze bilgiyi ben veriyim sana. İlk aylar olmadigi surece her an yaptirabilirsin bunu yapiyolar hem profla hem saglik ocagindaki doktorumla ve hemsiremle gorustum . Suan 31 haftaligim ve daha olmadim ilk dozu 1 sene once olmustum zaten . Gribim gecsin haftaya son dozumu olucam. Cok sona birakmayin demesinin sebebide dogum yaparsin erken dogum olur yaptiramadan dogurmus olursun demek istiyolar yoksa belli bisey yok ne zaman gitsen yapiyolar

Bu arada ben 1 doz yaptirmistim aralik ayinda simdi tekrar yaptirayim mi dedim prof a dedi ki yaptirmasanda olur ama yaptirirsan antikorun yukselmis olur dedi.

Havva_Mavis26 korkutmayin kizi oyle bi zorunlulugu yok 20 de yapiliyo bilgisi kitap bilgisi :D bu aynen sunun gibi derslerde tip kitabinda herseyi ogreniyosun ama pratikte hastanede calisiyorum bambaska islem yapiyoruz :D