Bu arada sadece dogum olarak bakmayin olaya . Evde veya baska yerde bile heran pasli seyler biseyler batabilir elinize ayaginiza vs en azindan tek doz yaptirin mesela internette tek dozun etkinligi yok diyo ama o da yanlis tek dozunda etkisi var 3 sene kadar . Siz kimseyi takmayin oyle 20. Hafta sondu cok gecmis falan oyle seylere aldiris etmeyin her hafta yapilabiliyo ilk aylar haric
Tetenoz aşısı acil bakar msnz ???
DILOS06 Hayır canım geç değil ben dün gittim 25 haftalık hamileyim tam. 2. Doz için gitmiştim hemşire daha 4 günün var 1. Ay dolmasına dedi haftaya gidecem bende bir süresi var mı diye sordum 30 haftya kadar süresi var dedi
DILOS06 bende 19da yaptırdım ilkini 22. Haftadan başlıyor demişti hemşire ama sağlık ocağından ocağına değişiyor ara bi sor
Pinarrsu senelerdir sağlıkçıym her sene olurum hiç bir yan etki çekmedim. Onuda uzunca gülerek yaptırmadım pişman değilim demişsiniz tövbe ya 😀
Aysegul9371 iğne sevmiyorum pek ondan espirisine öyle dedim :))))
Aysegul9371 bence ilk dozda sorun oluyor. 1 hafta agridi benim kolum ilk dozda hemde oyle boyle degil. 2. Doz 3 gun agridi ve hafifti..
Aysen3434 bende hiç olmadı cunku olsa hatırlarım calisamazdim o kol ağrısı veya başka bir yan etkiyle benim mesleğim ellerim kollarım yani
Pinarrsu anladım :)
Buseylul ne alaka bna doktr gec kaldn dedi diye bn soyledim her doktr ayri bisey soyluyo ozmn bna soylenen 20 hafta ilk doz bn bildigimi yazdim duzgunce yazsaniz sorun yok okadarda bilgisiz degiliz heralde🙂
Aycicegim
Allah razı olsun canım sağolasın 🌸
DILOS06 bende 20 de ilk doz yaptırdım 27 gibi de ikinciyi yaptırcam