DILOS06 bende 19da yaptırdım ilkini 22. Haftadan başlıyor demişti hemşire ama sağlık ocağından ocağına değişiyor ara bi sor

Pinarrsu senelerdir sağlıkçıym her sene olurum hiç bir yan etki çekmedim. Onuda uzunca gülerek yaptırmadım pişman değilim demişsiniz tövbe ya 😀

Buseylul cok tesekkür ederim 🌸icimi rahatlattnz ben de yapmazlarsa diye düsünüyodum o zaman pazartesi gidip ilk dozumu oluyum 🤗

DILOS06 ben 17+3 doktorum üç hafta sonra yaptıracaksın dedi

Aysegul9371 bence ilk dozda sorun oluyor. 1 hafta agridi benim kolum ilk dozda hemde oyle boyle degil. 2. Doz 3 gun agridi ve hafifti..

Aysen3434 bende hiç olmadı cunku olsa hatırlarım calisamazdim o kol ağrısı veya başka bir yan etkiyle benim mesleğim ellerim kollarım yani

DILOS06 şu an 20+3 deyim sağlık ocağından çağırdılar tetonoz aşısı için 2. Doz ile arasında 1 ay süre olması gerekiyormuş ilk dozun 20-22 hafta arasında olması gerektiğini söylemişti hemşire tam bilmiyorum. Yine de sor

Damla________

Buseylul ne alaka bna doktr gec kaldn dedi diye bn soyledim her doktr ayri bisey soyluyo ozmn bna soylenen 20 hafta ilk doz bn bildigimi yazdim duzgunce yazsaniz sorun yok okadarda bilgisiz degiliz heralde🙂