Xxxseliiiin doğduktan sonra bakacaz artık bence şuan düzelme ihtimali yok ama doğunca geceyi gündüzü karıştırmazsak iyi 😄😄
Tekmelerden uyuyamayanlar var mı toplaşalım 😫
Gul-42 aynen bende saat başı lavaboya kalkıyorum kalkıncada uyanıyor sonra pıtırtı kütürdü derken geçiyor bugün sabah 5te uyandırdı beni hala ikimizde uyanığız 😄😄
Xxxseliiiin Evet şuan öyle benimde bende nedir diyordum acaba kalp atışımı diye düşünüyordum uyumuştum lavabo diye uyandım artık uyuyamıyorum rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza vermeyi nasip etsin İnşAllah🤲🤲🤲
Dilara0638 bn sabah yedıde anca uyuyorum😂oglene kadar yatıo acıkınca tekmelıo oglen karnımı doyurunca ıkındıne kadar uyuyor ıkındın aksam arası hıckırık ve hareketler bslıyor😂aksam yatıo gece bıre kadar uyuyo takıpteyım😂
Gul-42 ooo kendi düzenini oluşturmuş bile şimdiden keyfe bak senn😄
Bsr_dalli kalp atışı gibi ritmik şekilde kıpırtı oluyor böyle pıt pıt pıt düzenli olarak seyirme gibi anlatabilmişimdir inşallah 😄🤷♀️
Dilara0638 ama gece uyumuo dogunca uyur ınsallah😀😀
Gul-42 ilk 3 ay anne karnında gibi geceyi gündüz gündüzü gece sandıkları için uyku problemi oluyor diye okumuştum bi yerde ama sonra düzene girer inşallah 🤭
Dilara0638 evt malesef bende okudum onu ınsallah duzene gırer🤲🏻☺️
Xxxseliiiin bazen ağzımdan cikicak sanıyorum zaten 🤣🤣
Gul-42 inşallah bekleyip görecez zamanla🤭
Dilara0638 evt😀😀
Dilara0638 Gündüz hareket ettiğimizde beşik gibi geliyormuş gece durunca uyuyunca neler oluyor telaşına girip hareketleniyorlarmış bebişler doktorum demişti 😂😂
- Düzenlendi
istekalbeni11 o yüzden de tekmeleye tekmeleye bizi uyandırıyorlar iyimiyiz kontrol ediyorlar 😄😄 ne düşünceli bebeklerimiz var maşallah 🧿😄
Dilara0638 Evet aynen sizin kaç haftalık oldu benim 28+1 oldu yarın kontrolle gidecem 😍
istekalbeni11 benim 30+6 oldu 😊 ne güzel bebişini göreceksin yarın ❤
Dilara0638 Evet Sağlıkla Selâmetle İnşAllah Rabbim kucağımıza vermeyi nasip etsin İnşAllah 🤲🤲🤲💙❤💙❤
istekalbeni11 inşallah 🧿😊❤