• Gebelik
  • Tekmelerden uyuyamayanlar var mı toplaşalım 😫

Dilara0638 Sen Ne zaman gittin İnşAllah bebeğin ve sen iyisiniz kilolarınız bebeğin boyu Doğum nasıl görülüyor ben yarın hepsini doktora soracam benim sanki göğüs kafesine bişey takılı kalmış gibi hissediyorum rahatsız ediyor o ağrı

Dilara0638 ❤ Ben 67 kilo olarak hamile olduğumu öğrendim mide bulantısından dolayı kötü kokular yüzünden sürekli kusmaktan uyku düzensizliği 58 kiloya kadar düştüm şu an tekrar 63 kilo oldum Çünkü o rahatsızlıkları hepsi geçti 4 Aya girdikten sonra 4 aydan sonra diş ağrıları başladı hala da öyle devam ediyor bazen geceleri ağrıyor bazen de ağrımıyor ama Can doğurmak kadar zor bişey yok Rabbim hepimize yardım etsin ve tüm istiyenlere nasip etsin Sağlıklı güzel bir gebelik🤲🤲🤲🤲

Xxxseliiiin bende 29+1 oldum dediğiniz gibi tekme tokat oğlumla savaşıyoruz gece bir şekilde uykuya dalsam da sabaha kadar on defa uyanıyorum ben şahsen minyon bir yapıya sahibim eşimde hep diyor siz ikiniz bir minnak bedene sığamadınız diye 😂 benim bedenim küçük diye bebek rahat etmiyor sanıyor eşim 😂😂

Ankara_06_ evet hatta 2 gün önce kontrole gittiğim zaman soyledim sürekli sağ tarafımda bir sorun yoktur inşallah diye doktorum orda daha çok rahat ettiğini söyledi beyefendi yerini beğenmiş 😂

Naznaz

Haze0234 Çok şükür iyi daha pek bişey almadım hayırlısıyla 30 haftadan sonra başlayacam yavaş yavaş 😍Sağlıkla Selâmetle İnşAllah doğmak nasip etsin rabbim🤲🤲❤

Xxxseliiiin bizimki yanlardan vuruyor ve okadar gıdıklanıyorum ki çok komik ya 😂😂😂😂

Xxxseliiiin 6dan beri ayaktayım. Tekmelerle uyandırıyor. Sonra kendi uyuyor ben yine ayaktayım 🙈 işe giderken erken kalkınca sürünen ben her gün 6da uyammaya başladım. 30+3 haftalığım

Ankara_06_ aynısı bana gelince uslu uslu duruyor ama onun da yönetemini bulduk. Parmak uçlarımızla pıt pıt vuruyoruz o da vuruyor 🥰

Xxxseliiiin benimde öyle hatta bazen oturdugum zaman galiba yeri daraliyor öyle bir tekmeliyorki geriye yaslanmak zorunda kaliyorum