Vallahi döne döne içim dışıma çıktı , uykusuzluktan başım ağrıyor artık . Uyuyamıyırummmmmmm 🌝
Uyuyamayanlar kulübü 🤦🏻♀️
serifeyvz aynı şekilde baş ağrısı yorgunluk göz yaşım pıt 🥲 kaç haftalık sizin
anneyimmmmmm bende 36+2 🤦🏻♀️😩uyuyamıyorum bitmek bilmeyen tuvalet ziyaretleri uykumu bölüyor zaten zor bela uykuya dalıyorum kalk yat kalk yat bi daha uyuyamıyorum 😓
anneyimmmmmm ben uyuyupta açlıktan uyanan dahada uyuyamayan gruptayım😂
Zhrdlk geceye yakın su içmeyide bıraktım ama geliyo o tuvalet sırf uyandırmak için sanki aynı saatte şaşmıyo 😂
Seda9507 sizin kaç haftalık☺️
Zhrdlk aynı durumdayız ya 33 deyim bende tuvalate kalkmaktan bi hal oluyorum😂
anneyimmmmmm 18+6 sizlere maşallah henüz benim o kadar değil 🤭
anneyimmmmmm valla şuan 21. Haftaya girdik ve ben uyuyamıyorum nedenini bilmiyorum midem yanıyor oturdum maden suyu içiyorum 😁🤦🏻♀️
Seda9507 sen şimdiden açıkmaya başladıysan öyle 35 den sonra gör mide kazınmasını resmen hissediyorsun midenden bsey kalmadığını sen yiyosun o öğütüyo anında resmen 😂
sunashn50 süt denemelesin maden suyu daha da arttırıyo yudum yudum süt iç
anneyimmmmmm teşekkür ederim tavsiyen için 🥰❤️
anneyimmmmmm bu haftama kadar 1.5 kg almışım sadece ama sanki bundan sonra biraz fazla mı alırım ne çünkü gece uykudan uyandıracak derece açlık yaşıyorum 🤭🤭 Birde dedğiniz gibi olursa eyvahh😂😂😂
Seda9507 ben 6 haftalıkken 5 kilo almıstım önüme gelen herşeyi yiyodum doktorum napıyosun sen ya dedi diyetisyene gönderiyorum dedi 😅 sonrasında mide bulantılarım başladı su ve çubuk krakerle 3.5 ayımı geçirdim bütün kilolar geri gitti ve düzene girdi şu ana kadar 8 kg aldım
anneyimmmmmm ben baştan berri yiyemiyorum yeni yeni bu hafta yemeye başladım. Ama bence şuan sizin aldığınız ideal kilo zaten bebişlerimiz alsin biz almasak daha iyi sonra nasıl vericez 🤭
Seda9507 aynen bebişe gidiyo şuan benim hepsi seninde öyle olur inşallah 🙏🏻☺️ Doğumdan sonra bollaşmış kendini salmış bi göbek kalıcak diye düşünüyorum 🙈😂
anneyimmmmmm insallah 😁 napalim artık o kadar da olsun 🤭
Seda9507 aynen sağlıcakla gelsin de yavrularımız 🙏🏻☺️ Hadi uyumayı deneyelim gece bittiğine göre uyuyabilirz belki 😂 tek sorun gece de yani bebemle alakalı değil 😂
Sancılar dan uyuyamıyorum 6 dakikada bir sancı var dayanamıyorum ağrıya uyuyamıyorum keşke 5 dakika uyuyabilsem rahatlarim belki