Seda9507 sen şimdiden açıkmaya başladıysan öyle 35 den sonra gör mide kazınmasını resmen hissediyorsun midenden bsey kalmadığını sen yiyosun o öğütüyo anında resmen 😂
Uyuyamayanlar kulübü 🤦🏻♀️
sunashn50 süt denemelesin maden suyu daha da arttırıyo yudum yudum süt iç
anneyimmmmmm teşekkür ederim tavsiyen için 🥰❤️
anneyimmmmmm bu haftama kadar 1.5 kg almışım sadece ama sanki bundan sonra biraz fazla mı alırım ne çünkü gece uykudan uyandıracak derece açlık yaşıyorum 🤭🤭 Birde dedğiniz gibi olursa eyvahh😂😂😂
Seda9507 ben 6 haftalıkken 5 kilo almıstım önüme gelen herşeyi yiyodum doktorum napıyosun sen ya dedi diyetisyene gönderiyorum dedi 😅 sonrasında mide bulantılarım başladı su ve çubuk krakerle 3.5 ayımı geçirdim bütün kilolar geri gitti ve düzene girdi şu ana kadar 8 kg aldım
anneyimmmmmm ben baştan berri yiyemiyorum yeni yeni bu hafta yemeye başladım. Ama bence şuan sizin aldığınız ideal kilo zaten bebişlerimiz alsin biz almasak daha iyi sonra nasıl vericez 🤭
Seda9507 aynen bebişe gidiyo şuan benim hepsi seninde öyle olur inşallah 🙏🏻☺️ Doğumdan sonra bollaşmış kendini salmış bi göbek kalıcak diye düşünüyorum 🙈😂
anneyimmmmmm insallah 😁 napalim artık o kadar da olsun 🤭
Seda9507 aynen sağlıcakla gelsin de yavrularımız 🙏🏻☺️ Hadi uyumayı deneyelim gece bittiğine göre uyuyabilirz belki 😂 tek sorun gece de yani bebemle alakalı değil 😂
Sancılar dan uyuyamıyorum 6 dakikada bir sancı var dayanamıyorum ağrıya uyuyamıyorum keşke 5 dakika uyuyabilsem rahatlarim belki
anneyimmmmmm off off hep bu saatlerde uyanıyorum sanki yıllardır uyuyormuşum gibi her yerim ağrılı kalkıyorum 😞
anneyimmmmmm Amiin inşallah hepimizin tüm hamislerin bebisleri hayırla sağlıkla gelsin inşallah 🤲😊 tabiki bebislerimizle alakalı sorunumuz yok 😂iyi sabahlar… 😴😴
Eylem_kaya07 kaç haftalıksınız hastaneye gitmelisiniz bence sancı normal değil
Sehnur bak sen şükret biz hiç uyuyamayanlardanız bu saate kadar 😂
anneyimmmmmm 40+5 olduk gece 22:den 1 e kadar acildeydim 1.5 santim açıklık 40-50 arası sancı çıkıyor nstde eve gönderdiler ama sancılar dan duramıyorum uyuyamıyorum
Eylem_kaya07 oo maşallah gelmiş bugün gelir bebişiniz Allah bir avazda kurtarsın biraz evde çekin eşiniz masaj filan yapsın belinize dolanın bol bol ağrınız sıklaşında tekrar gidersiniz Allah yardımcınız olsun 🙏🏻💕
38 olduk ama uykular haramm. Sürekli açım sürekli tuvaletim var psikolojim bozuldu buzdolabı ve tuvalet arasında gidip gelmekten🥲🥲😂😂😂 hiç mi doymaz bi insan arkadaş ya 😂😂😂❤️❤️❤️❤️❤️
anneyimmmmmm valla hiç uyumamak daha iyi 12 de yatıyorum 2 buçukta ayrı kalkıyorum 5 de ayrı mal gibi oluyorum 😂
Didemmsss öğütücü var içinde çünkü 😂