Annem1 bende okb ve kaygı anksiyete bozukluğu vardı. Kendimi bildim bileli takıntılarım ve korkularım var ve lise döneminden beri de ara ara tedavi olup fayda göremedim, bu belki benle alakalı da olabilir bilmiyorum. Bu korkular beni artık dibe çekmeye başladığında tekrar tedavi için Tekirdağ’da bi doktora başvurdum ve sonuçta beni dipsiz kuyulara gönderdi sağolsun.. sonra araştırmalarım sonucu İstanbul’da Şişli Humanite psikiyatri ye başladım , iyi ki diyorum çünkü gerçekten beni tekrar hayata döndürdü diyebilirim. Prof dr Sedat Özkan ile hem konuşma hem ilaç tedavisi, psikolog Büşra hanımla da konuşma terapisi şeklinde ilerledik ve tamamen iyileşmeye başladığımı düşündüğümde pandemi olaylarından dolayı devam edemedim ve sonrasında da hamilelik … şuan devam etmememin eksikliğini çok fazla yaşıyorum ve tabii hamilelik hormonlar tekrar başa döneceğim diye çok korkuyorum, en çok da lohusa depresyonundan korkuyorum Allah korusun inşAllah olmaz öyle birşey. bir an önce doğum olsun ki tekrar gideyim diye dört gözle bekliyorum gerçekten hamilelik dönemi psikolojik açıdan çok zorladı beni.