Sema2019 11. Haftada erkek demişti 22. Haftaya kadar birdaha uygun pozisyon yakalayamadı dr bacakları kapalıydı ozaman öğrendik

Sema2019 bence de gidin kesin görürler özelde benim 14 haftada gördü başka hastane %90 dedi hatta kesin bilgi için 17-18 i bekle dedi hatta

Sema2019 ben canım 19 haftada öğrendim her gittiğimizde bacakları üst üstteydi kemiklerine göre kız dedi kızda çıktı ☺️

Sema2019 hayır asla buna inanmayın ben 16 haftalığa kadar öğrenemedim hatta kız bu geç öğreniyorsun dedi herkes ve inandım eşime kız olursa adını ben koyayım erkek olursa sen dedim 17 haftamda erkek olduğunu öğrendim 34+4 üm hala erkek değişmedi❤️

Sema2019 evet canım kiz çocuğu tembel olur diyorlar benim annemde 6 aylikta bilmiş kiz olduğunu ve hareketlerini az az hisetmiş bazen olur öyle şeyler sıkma canini

Sema2019 ben 24.haftada anca alışveriş yapabildim 22.haftada detaylı usg de kesinleşti kız olduğu,kızlar biraz nazlı oluyor cidden

Sema2019 5,5 aylık , detaylı ultrasona girdim asla dönmedi bakamadık, hiç dönmüyor kendini göstermiyor en başından beri malesef bende üzülüyorum , cinsiyette erkek doktor bile kız sanıyordum aaa dedi , yalan haber göstermemesi

Burcu4135 bir şey soracağım biz net öğrendiğimizde doktor bebeğe alttan baktı sanki bir camın üzerine oturtmuşuz gibi öyle bakamıyorlar mı?

Sema2019 ben kizimi 6 aylik ken ogrendim simdi yine hamileyim 18. Haftada ogrendim.oglum.olacahini her bebek farkli canim daha zamani var demekki 😊

Sema2019 ben 9. Haftada kız olduğunu öğrendiğim 5 ay bitti doktor erkek dedi nekadar geç okadar iyi canim bosver sonra boş hayallere kapiliyorsun başka cinsiyet çıkıyor

QOH valla anlamadım ne demek istediginizi. 😔

• QOH bunu yanıtladı.

Sema2019 canım yanlış anlama tabikide haklısın herkes cinsiyetini illaki merak eder öğrenmek ister bazen geç öğrenilen erkek çocuğu da olabiliyor onunla alakalı bişey değil yani sadece kordon bacak arasına girmiş olabilir ama cinsiyetini tutturup bilen doktor varsa ona gidebilirsin biz öyle yaptık ihtimal değil de net söyleyen Bi doktor vardı hatta hastane bile farklıydı net söyledi

Sema2019 kiz ben 24 haftalikken detayli ultrasonda ögrendim cok yaramaz dugu icin kadın dogum doktoru göremiyordu 😄

Sema2019 ben 12 haftalıken doktor kız dedi 16.hafta da da kesinleşti ysni kız bebekle alakalı bi durum değildir