@Mimik doktorla konuşsanıza. Ne kadar saçma 🙄 ya da önerilen iyi bir doktora gidin . Eğer varsa .
Delireceğimmmm... 😔🤕
Sema2019 aynı durumdayız ama benim bebek bacaklarını açtığı halde 3 farklı doktor cinsiyetini belirleyemedi kıza benziyor sankiiiiiiii diyerek tahminde bulundular 😢 17 haftalığım detaylıya kaldım ama ona da umudum yok
Sema2019 bende 17. Hafta da kesin olarak öğrendim 😅 sürekli kapatıyordu bacaklarını gözükmüyordu sonra minik cimcime olduğunu öğrendik . Doktorum da dedi ama kapatıyor kız olabilir diye 😅😅 doğru çıktı
Sema2019 benim kızımda göstermedi geç öğrenmiştik kız erkek diyorlardı farklı farklı en sonunda kız oldugunu öğrendik ❤️ kızlar geç gösterir diyorlar diye bende duydum ama sağlıkla gelsin inşallah 🌸
Sema2019 18 haftalik 5 ay olmuyor yalniz
Sema2019 merhaba artık bebek hareketlerini epey hissediyorsundur.. Saatlerini takip et genelde aynı saatlerde hareketli oluyorlar Bi kaç gün aynı saatlerde yemek ye falan. Kontrole en çooook hareket ettiği saate randevu alarak tamamen tok olarak ve içeri girmeden çikolata meyvesuyu gibi tatlı şeyler tüketip git. Ben artık son çare belki dedim öyle denedim tatlıyı hep söylüyorlardı zatende doktorum yarım saat uğraştı ama görmüştü 😂 Benim cimcimede toto dönük eller yüzünü kapatmış halde gezdi sadece 2kez görebildik yüzünü 🥴 birde detaylı ultrasonda net söyleniyor genelde ona ne zaman gideceksin? o arada ufak tefek cinsiyet gerektirmeyen ihtiyaçlarını al yavaş yavaş 🤍 banyo malzemeleri, bebek arabası, ara renk zıbınlar falan gibi mesela 🤍🤍 heyecanlı günlerini böyle değerlendir
Gizemin-minnakI
Doktora sordum tabii ama ama inat yok daha belli olmaz dedi savdı basindan…
Ahahaha… ben de buraya gilk geldigimde senin gibi dusunuyordum…
Utrason cihazi zor bulunuyor bile burda…
Ve her gittigimde farkli doktor tarafindan muayene ediliyorum…
Asla secenek yok surdan burdan bilgilerim olmazsa yanmistim😆
Fokik asti bana 5mg verdiler 5mg😩 ilaci turkiye standardina indirebilmem icin 8 e bolmem gerekti🤣
@Mimik inanmıyorum . Sağlığımız zaten Allah’a emanette. Afrikada heralde hiç önemi yok . İnşallah bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz .
Sema2019 çok şükür sağlığı yerinde canım elbet çok merak edersin ama sabretmekten başka çare yok. Alışveriş kısmı için ama daha çok erken bekleyebilir yani hepsini oturduğun yerden iki saat içinde alabiliyorsun 😀
Gizemin-minnakI tabii tabii oyle, insaAllah dogumu turkuyede yapicam, 7. Ayimdan itibaten turkiyede devam edicem…o zamana dek sabrediyorum, yoksa vallahi kolay degil…
Ne kan tahlili yapiyorlar ne baska tetkitler…
Irkcilik da cok var, beyazlari hep horlamaya calisiyorlar… her yerde hemde…
Burcu4135 o bacağını doğunca ısırın artık 😂😂😂 çok tatlı yaa çok inat nazlı bebek olucak galiba cinsiyeti ne 😂
Sema2019 2 gün sonra 30 haftalık olacak hala göstermiyor çünkü makat geliş 🙄🙄🙄 özele gidip 4 boyutlu ile baktırdım doktor pozisyon uygun değil ama tecrübeme göre kız dedi 😏
Burcu_NFUE kız 😁 valla cok nazlı. Doktorq giderken cok hareketli sanki doktorun sesini duyunca hemen ters dönüyor uyuyor falan dalga geciyor bizimle. Dogunca görecegiz artık 😁 insallah sizinki de cok saglıklıdır. 🤗
Sema2019 alışveriş için heyecanlanıyorsanız kız ve erkek için ortak renklerden alabilirsiniz yani sonuçta tulum alt üst takım giyiliyor ilk haftalarda zıbın yada kişisel bakım ürünleri alırsınız biraz da olsa insan bir şeyler alıp ettikçe mutlu oluyor bakıyor içinde hayal ediyor seviniyor yani böyle bir çözüm olabilir 🙏🏻
Burcu4135 aman Allahım ya o ters dönmelerini yeriz onun 😂😂 benimkide kız nst den nefret ediyor tekmeleyip duruyor . Ultrason odasına geçiyoruz bi bakıyoruz yüzünü buruşturmuş bize böyle kızgın kızgın bakıyor 😂😂
Burcu_NFUE onun burusmus yüzünü yerim ben 😁 aman saglıklı olsunlarda nasıl istiyorlarsa öyle davransınlar. Dogduklarında bol bol görecegiz zaten 🤗 allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin 😊
Burcu4135 aminnn inşallah sizinde sağ sağlim Nur topu gibi kızınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️ Kaç haftalıksınız bu arada doğum şu gün olur diye tahminde bulundum doktor