Minanin_Annesi bende sepet beşik aldım ama en fazla 6 7 ay kullanıcım oda aldık ondan sonra kendi odasında yatırmayı planlıyorum o yüzden park yatak düşünmedim
SEPET beşik
YakupBraKl bende odasını tayinimiz çıkacağı için daha sonra yapacam. Siz nerden ne kadara almistiniz
Minanin_Annesi bende sepet besik almayi dusunuyorum agrica tabiki yatakda sepet besikde hevesim var o yuzden almayi dusunuyorum insallah ozamanlari gorurum 😍
tubatayfun insallah bende çok heveslyiim 😊
Minanin_Annesi Ama o zaman büyüyünce napıcaksın canım odan küçük ayrı oda yapmıycaksın yuvarlak beşikte taş çatlasın 2 yaşına kadar yatar 😐 sonra nolcak
- Düzenlendi
Aynı şekilde bende bi anne yanı beşiği aldı annem bir de büyük 6 7 yaşına kadar kullanabileceği mobilya beşik aldı anne yanı beşiğini kendi odama koyacak yanımda duracak 1 buçuk 2 yaşına kadar kullanabilen beşik iyiki de almış annem diyorum tek sağlıklı gelsinlerde😍😃😃
Minanin_Annesi cok guzel oluyor 😊😊
Minanin_Annesi bebekonfor sitesinden aldım fiyatı da uygundu bi göz atmanızı tavsiye ederim
Minanin_Annesi ben modesadan aldım 3900 tl ye ecrinbebe mobilyadan malıda mdf çok kaliteli yani içinde yatağı dolabı sifonyeri oyuncak sandığı ve duvar rafı var uyku seti var dolap 4 kapılı gayet uyguna aldık
momtobee
https://www.bebekonfor.com/sepet-bebek-besikleri/krem-fransiz-dantelli-uyku-seti-ile-dogal-ahsap-sepet-bebek-besik
Bu model mı aldınız fiyatı da uygunmus
Minanin_Annesi evet aynen bu model fiyat da değişmemiş. Aynı modeli mağazada sorduğumda 2 katı fiyat söylediler
baharclk o zamana almayı düşünüyorum canım tayin durumumuz var o yüzden fazla es ya almaya cam daha sonra ahşap büyük beşik alırım oda yaparım diye düşündüm
momtobee kurulumu kolay mı mesela söküp çıkarıp baska bi yere götürülür mu ödemeyi nasıl yapmistiniz
Minanin_Annesi ödemeyi kredi kartıyla yaptık kurulumu sökümü çok basit eşim 10 dk da kurdu. Taşınma durumunda da tekrar söküp nakliyeye uygun
momtobee cok teşekkürler yanında uyku seti korumalar da geliyor değil mi
Minanin_Annesi evet o gördüğünüz fotoğraftaki her şey dahil uyku seti cibinlik vs.
Bebekonfordan bnde aldım kızlar ama sepet beşik degıl biraz daha büyüğü daha dün geldı cok begendim ıkı yaşına kadar bzm odada kalır ıkı yaşından snra oda yapmayı düşünüyorum. Fiyatı ve kalitesi gayet güzel 👍😊
Minanin_Annesi belirli bi marka değil cnm💙
zxcvbhgfd anne yanı beşik mı aldınız