Aynı şekilde bende bi anne yanı beşiği aldı annem bir de büyük 6 7 yaşına kadar kullanabileceği mobilya beşik aldı anne yanı beşiğini kendi odama koyacak yanımda duracak 1 buçuk 2 yaşına kadar kullanabilen beşik iyiki de almış annem diyorum tek sağlıklı gelsinlerde😍😃😃

Minanin_Annesi ben modesadan aldım 3900 tl ye ecrinbebe mobilyadan malıda mdf çok kaliteli yani içinde yatağı dolabı sifonyeri oyuncak sandığı ve duvar rafı var uyku seti var dolap 4 kapılı gayet uyguna aldık

baharclk o zamana almayı düşünüyorum canım tayin durumumuz var o yüzden fazla es ya almaya cam daha sonra ahşap büyük beşik alırım oda yaparım diye düşündüm

momtobee kurulumu kolay mı mesela söküp çıkarıp baska bi yere götürülür mu ödemeyi nasıl yapmistiniz

Bebekonfordan bnde aldım kızlar ama sepet beşik degıl biraz daha büyüğü daha dün geldı cok begendim ıkı yaşına kadar bzm odada kalır ıkı yaşından snra oda yapmayı düşünüyorum. Fiyatı ve kalitesi gayet güzel 👍😊

momtobee bebekonfordan yuvarlak beşik düşünüyorm güvenilir mi ya memmunmusunuz