Minanin_Annesi cok guzel oluyor 😊😊
SEPET beşik
Minanin_Annesi bebekonfor sitesinden aldım fiyatı da uygundu bi göz atmanızı tavsiye ederim
Minanin_Annesi ben modesadan aldım 3900 tl ye ecrinbebe mobilyadan malıda mdf çok kaliteli yani içinde yatağı dolabı sifonyeri oyuncak sandığı ve duvar rafı var uyku seti var dolap 4 kapılı gayet uyguna aldık
momtobee
https://www.bebekonfor.com/sepet-bebek-besikleri/krem-fransiz-dantelli-uyku-seti-ile-dogal-ahsap-sepet-bebek-besik
Bu model mı aldınız fiyatı da uygunmus
Minanin_Annesi evet aynen bu model fiyat da değişmemiş. Aynı modeli mağazada sorduğumda 2 katı fiyat söylediler
baharclk o zamana almayı düşünüyorum canım tayin durumumuz var o yüzden fazla es ya almaya cam daha sonra ahşap büyük beşik alırım oda yaparım diye düşündüm
momtobee kurulumu kolay mı mesela söküp çıkarıp baska bi yere götürülür mu ödemeyi nasıl yapmistiniz
Minanin_Annesi ödemeyi kredi kartıyla yaptık kurulumu sökümü çok basit eşim 10 dk da kurdu. Taşınma durumunda da tekrar söküp nakliyeye uygun
momtobee cok teşekkürler yanında uyku seti korumalar da geliyor değil mi
Minanin_Annesi evet o gördüğünüz fotoğraftaki her şey dahil uyku seti cibinlik vs.
Bebekonfordan bnde aldım kızlar ama sepet beşik degıl biraz daha büyüğü daha dün geldı cok begendim ıkı yaşına kadar bzm odada kalır ıkı yaşından snra oda yapmayı düşünüyorum. Fiyatı ve kalitesi gayet güzel 👍😊
Minanin_Annesi belirli bi marka değil cnm💙
zxcvbhgfd anne yanı beşik mı aldınız
YakupBraKl Bende modesadan baktm 3400 tl şifonyer hariç, çok güzel modeller vardı bütçem yeterse alıcam, memnunmusunuz
Minanin_Annesi herkes bir şey söylüyor bebek alışverişi konusunda ama bence evimizde düzenimizi kendimiz belirleyip ona göre yaşıyoruz bende sepet beşik aldım doğum ocakta öyle kullanmaya başlıcam daha sonraki dönemlerde de odasında beşiğinde olur diye düşünüyorum.. sepet beşik yAda diğerleri zaten her türlü dikkat edicez..
baharclk evet çok memnunum gören herkes bayıldı odaya odayı sürekli kullanacak sonuçta kaliteli olması lazım
Minanin_Annesi anne yanı diye yazarsanız çıkar zaten yatağa sabitlenen bi kenarı asansörlü iniyo, sabitleme özelliği de var sallama özelliği de var ben instagramdan aldım 😊
- Düzenlendi
ParamedikAnne yektabebe den aldiniz hangi modelleri aldınız linkini atsanız 😊