Minanin_Annesi sayfayı takibi bıraktım ama üçlü takım olan büyüyen beşik dolap şifonyer ve anne yanı beşiğin küçük boy olanını aldım 😊
SEPET beşik
Minanin_Annesi toplam da hepsine 1710 lira verdik içinde uyku takımı cibinlik falan dahil tayinli olduğumuz için pahalı bişey almak istemedim burda idare etsin yeter dedim ama aldıklarım gelince bunları götürürüm ben dedim o derece hoşuma gitti kaliteli duruyo😊
ParamedikAnne biz de tayinciyiz o yüzden oda yapmıyorum ama anne yanı olani mı sepet beşik mı alsam kararsizim
Minanin_Annesi evet canım bu model 😊 ben oğluşum olcağı için mavi olanın bu boyunu aldım 😊
Minanin_Annesi ben oda yaptım çünkü 5 yıl durcaz olduğumuz şehirde o zamana kadar da şart bi oda olduğunu düşündüm 😊
Minanin_Annesi 1 yaşına kadar kullanılıyormuş bn aldım oğluma bebekonfor n11 den çok hoş her yere taşınıyor sallanıyor epeyce geniş aldığım baby nest içine bile sığıyor
Zeze03 hangi rengi aldınız hangi model
Minanin_Annesi n11 de bebekonfor yazınca çıkıyor rengi ahşap yatakları beyaz doğal krem elsyium seti ile yazıyor cnm
Internetten sepet besik alanlar monte ederken sorun yasadiniz mi ?
İnstagramda bebekonforbeşik var fiyatları cok uygun fabrika satısı
Kizlar bende sepet besik aldim da icinin yatagi oluyor mu ona uygun.cok derin oluyor ya bide
Mlsh İnan’ın mağazalarda pahalı ve kalitesiz duruyor bende korkmuştum ama altındaki yorumlarda herkes kaliteli diye yazmış bebekonfordan aldım n11 den ahşap çok beğendim onada bi bakabilirsiniz ben aldığımda 350 tlydi hem uygun zaten 1 yaşına kadar kullanılıyor sonradan bebekte büyücek daha farklı bir model alınır cinsiyetine göre bence ilk zman için bu yeterli olur diye düşünüyorum sepet beşiğe aşırı para vermeye gerek Yok bence bi oda takımı parasının yarısı fiyatında mağazadakiler ve ünlü markaların hele daha pahalı sanırsın bulunmaz hint kumaşından yapıyorlar 😁 ikiside sallanıyor sonucta ikiside taşınıyor ikiside sepet şeklinde gerek Yok bnce fikir olsun size de söyledim 🤗