Minanin_Annesi toplam da hepsine 1710 lira verdik içinde uyku takımı cibinlik falan dahil tayinli olduğumuz için pahalı bişey almak istemedim burda idare etsin yeter dedim ama aldıklarım gelince bunları götürürüm ben dedim o derece hoşuma gitti kaliteli duruyo😊

5 ay sonra

Mybabyboy merhabalar rica etsem ürün linkini paylaşabilirmisiniz

Minanin_Annesi 1 yaşına kadar kullanılıyormuş bn aldım oğluma bebekonfor n11 den çok hoş her yere taşınıyor sallanıyor epeyce geniş aldığım baby nest içine bile sığıyor

Minanin_Annesi n11 de bebekonfor yazınca çıkıyor rengi ahşap yatakları beyaz doğal krem elsyium seti ile yazıyor cnm

SMbzdg merhaba hangi anne yani besigi aldiniz acaba

Internetten sepet besik alanlar monte ederken sorun yasadiniz mi ?

İnstagramda bebekonforbeşik var fiyatları cok uygun fabrika satısı

Mlsh hayır içinde kurulumu şema ile anlatılıyor ne nereye takışacak yazıyor hep yani bnm aldığım siteden gelen kutunun içinde vardı tüm bilgiler ama iki saat uğraştık anlayana kadar sepet beşik almıştım ben 😁

• Mlsh bunu yanıtladı.
          • Mlsh bunu beğendi.

Zeze03 benim icin erken ama yinede gezdigim zamanlarda bakiyorum sepet besige, 800 den asagi fiyat gormedim. Eger ahsap kalitesi ayni ise neden internetten yari fiyatina almayayim ki diye fikrinizi sormak istedim. Tesekkurler 😉

Kizlar bende sepet besik aldim da icinin yatagi oluyor mu ona uygun.cok derin oluyor ya bide

Mlsh İnan’ın mağazalarda pahalı ve kalitesiz duruyor bende korkmuştum ama altındaki yorumlarda herkes kaliteli diye yazmış bebekonfordan aldım n11 den ahşap çok beğendim onada bi bakabilirsiniz ben aldığımda 350 tlydi hem uygun zaten 1 yaşına kadar kullanılıyor sonradan bebekte büyücek daha farklı bir model alınır cinsiyetine göre bence ilk zman için bu yeterli olur diye düşünüyorum sepet beşiğe aşırı para vermeye gerek Yok bence bi oda takımı parasının yarısı fiyatında mağazadakiler ve ünlü markaların hele daha pahalı sanırsın bulunmaz hint kumaşından yapıyorlar 😁 ikiside sallanıyor sonucta ikiside taşınıyor ikiside sepet şeklinde gerek Yok bnce fikir olsun size de söyledim 🤗

Kybsss cnm genelde sepet beşiklerin boyutları sanırım aynı tam emin değilim ama ben ilaveten ebebkten sepet beşik yatak örtüsü aldım denk geldi üstelik yaptırdığım baby nestte içine denk geldi

Zeze03 cok tesekkur ederim detayli bilgi icin cok aciklayici olmus 😉😊 dediginiz gibi en fazla 1 yasina kadar ama hep istedgim birsey 5-6 ay da olsa kullanip hevesimi almak istiyorum. Tavsiyeniz icin tesekkur ederim mutlaka inceleyip dikkate alacagm 🤗

Mlsh tabi dilediğiniz gibi almak en doğal hakkınız herkesin farklı hevesleri hayalleri var bunda bile 😁🤗 allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza verdin de tek derdimiz bu olsun 🤗💙