SmeyyeKaraman Ilk doktor kontrolunde ogrendik 13 haftalikken gittim cok net belliydi erkek oldugu erken gitseydim belki ozamanda belli olurdu
CansuHakanDabakan Nisancivcivi Bende yarın öğrenicem inşallah😍 bize de 11de kız gibi dedi, değişir mi merak ediyorum
Seda42 Nisancivcivi aynı hafta dayız 11+4 de kıza benziyor dedi yarın kesin belli olur inslh kontrol var heyecanla bekliyorum
Nisancivcivi Seda42 ne dedi bugun doktor sana kesin kız dedimi bizimki hala kesain demiyor 🤣 göstermiyor diyor
EsraCKaya Cigdembakar aynı durumdayız😄😅 Aynı haftalarda aynı şeyleri söyledi doktor bu gittiğimde belli olacak bakalım☺
Nisancivcivi Birdals2012 bugun yine gittim yüzde 90 kız göstermiyor ama yine kesin diyemem dedim allahımmm ne inatçı çıktı 🤣🤣🤣
gbza Ben 22 haftadayım hala bilmiyorum 2 hafta önce doktor kıza benziyor demişti bu hafta detaylı ultrasona gircem bakalım orda kesinleşicek artık
Lmnkeskin Bende bugün gittim 16 haftadayız ama keskin bişey söylemedi bana sorarsan kıza benziyor ama kesin bişey diyemiyorum haftaya tekrar gel bakalım dedi ☹
CansuHakanDabakan Cigdembakar inşallah gösterir cnm ya insan meraktan çatlıyo🙈 bende dayanamıcam pazartesi başka doktora gidicem tekrar bi umut☺😍