Cigdembakar 16+3 günlük hamileyim 15 haftalıkkn cinsiyetini göstermedi bu cmtesş tekrar gideceğim unarm gösterir sizler kaçıncı haftada öğrendiniz
Minnakanne Cigdembakar merhabaa ben 12+5ken gıttıgımde %80 erkek dedi bir ay sonra randevum vardı 17+2 de kesin olarak soyledi erkek oldugunu Allahm size de yasatsın o an da apayrı bian gercekten. 🤗 Cigdembakar
Semaeker 12+ bişeydi tahmin edermisiniz dedim erkeğe benziyor ama kesin demiyoruz dedi. 3 -4 hafta sonraydı sanırım söyledi kesin die
Cigdembakar Haftada kemik yapısı erkek gbi dedi doktorm 14 de kız gbi dedi 15de gittğmdede göstermiyo bdhaki hafta gel dedi Semaeker
EsraCKaya Cigdembakar aynı durumdayız😄😅 Aynı haftalarda aynı şeyleri söyledi doktor bu gittiğimde belli olacak bakalım☺
Cigdembakar GizemDoan Minnakanne Semaeker Haticeyildiz İnşallh bende öğrenirim bu hafta tam 17 olucaz Allahn izniyle
GizemDoan Cigdembakar benim sinirlerim bozulmuştu gelen giden soruyordu belli değil diyordum inanmıyorlardı bilipte söylemiyormuşum gibi insallah öğrenirsin canım 🙏🏻
Cigdembakar GizemDoan bende aynı durumdaym şuan 4aylık olmş nasl belli değil diyolar c.tesi akşamda görümcemin nişanı var bari orda soranlara söyleyebilsem😊
fatmanur Cigdembakar bende yeni 5 bucuk ayligim banada gostermiyordu cinseyitini sonraki kontrolumde kiz dedi doktor gostermiyorsa kiz cunku erkek olsa 3 aylikken belli ederdi kiz ozaman sizinki
Dsa Ben 11. Haftam dolduğunda sordum biri kız biri erkeğe benziyor dedi. Bakalım 13. Haftamda tekrar gidicem inşallah belli olur
Nagifa Göstermiyorsa genel de kız derler🙈 13. Haftamda erkek gibi dedi. 17. Haftamda kesin erkek olduğunu gördük 👶😊 Hayırlısı olsun inşallah
Mrvhsyn EgeBebek Nisaaa benimde basıma böyle bişey gelmişti doktorum hemen hem progestan iğne hemde fitil verdi istersen doktora görün bi yerleşme oluyor genelde