MerveTanerKalle 17+3 dün gittik doktora %51 kız %49 bilmiyorum dedi 10 gün sonra yine gidicez inşallah gösterir
Nisancivcivi 12 haftalıkken kıza benziyor dedi 14 haftalık kız olabilr ama kesin biriey demiyorum dedi 16+3 hamileyim yarın öğrenicem inş acaba erkek olabilrmi kesin kızmıdır 😂 Çok öerak ediyorum 😍
CansuHakanDabakan Nisancivcivi Bende yarın öğrenicem inşallah😍 bize de 11de kız gibi dedi, değişir mi merak ediyorum
Seda42 Nisancivcivi aynı hafta dayız 11+4 de kıza benziyor dedi yarın kesin belli olur inslh kontrol var heyecanla bekliyorum
SmeyyeKaraman Ilk doktor kontrolunde ogrendik 13 haftalikken gittim cok net belliydi erkek oldugu erken gitseydim belki ozamanda belli olurdu
Nisancivcivi Seda42 ne dedi bugun doktor sana kesin kız dedimi bizimki hala kesain demiyor 🤣 göstermiyor diyor
EsraCKaya Cigdembakar aynı durumdayız😄😅 Aynı haftalarda aynı şeyleri söyledi doktor bu gittiğimde belli olacak bakalım☺
Nisancivcivi Birdals2012 bugun yine gittim yüzde 90 kız göstermiyor ama yine kesin diyemem dedim allahımmm ne inatçı çıktı 🤣🤣🤣
gbza Ben 22 haftadayım hala bilmiyorum 2 hafta önce doktor kıza benziyor demişti bu hafta detaylı ultrasona gircem bakalım orda kesinleşicek artık