Hassas içerikkk
Yasminaydemir başınız sağolsun kaç haftalıktı
Yasminaydemir başınız sağ olsun kaç haftalıktı
Seda_nrr tam 40 haftalık ti salı günü doğdu sezeryan normal doğumla dogacakti sancı hiç yok vefat etmiş kalp atışları hiç yoktu iki hastaneye de gittim
Yasminaydemir çok üzüldüm başın sağolsun 😞 rabbim bidaha yaşatmasın
Ya herkes hassas içerik yazın demiş. Arkadaşlar şaka mısınız ya zaten ölü doğum yazınca hassas olduğunu anlamıyor musunuz tıklamayın okumayın. Bir de yazmayın etmeyin böyle şeyler demişsiniz. Burda herkes kendi sıkıntısıyla ilgili bilgi arıyor her hamilelik lay lay lom geçmiyor ne yazıkki. Asıl biraz siz hassas davranın.
Cigdemozcan Çok sağolun
Deniz59 Amin ins
Yasminaydemir Böyle şeyler paylaşılmasın diyen arkadaşlar keşke gözlerindeki pembe gözlükleri çıkarıp öyle bakabilseler hayata. Başın sağ olsun. Geçen sene 39 haftalık bebeğimi kaybettim. Sebebi bendeki pıhtılaşma bozukluğuydu. Şimdi yine hamileyim pıhtı önleyici iğne kullanıyorum başından beri ve inşallah bu perşembe doğumum olacak 🤲🏻 Cennete şefaatçi gönderdin yavrunu. Onun gittiği yer öyle güzel ki…Şimdi önemli olan senin sağlığın. Lütfen tüm testlerini yaptır 🙏🏻
Yasminaydemir 5-6 ayı buldu zaten ilk 3 ay doktor korun demişti
Yasminaydemir Rabbim sabrını versin canım..Birdaha yaşatmasın böyle birşeyi çok üzüldüm nedenir bilemedim..
Cigdemozcan canlı doğum kadar ölü doğum da hayatın bir gerçeği bunu bilseler zaten görmezden gelmezler canım benim…
Fadikb aynen evet
BabyYoda Bende sebep yok herşeyi güzeldi oğlumun hareketleri hissetmedim gittim vefat haberini aldım başın sağolsun hemen mi hamile kaldin ve ne testleri yapiliyr
Ece003 Neden 3 ay körün demiş ben hemen dusunuyrm çünkü çok istyrum çocuğum olmasini oğlumun kardeşi olmasını
Nymphadoraa ben gormustum oyle yazdigini. Kadinin zaten acisi var. ben de hamileyim ben de etkileniyorum zaten. Ama boyle yazmakla hic bir sey elde etmiyorsunuz. Zaten hassas icerik yazili olan tum postlari okuyor her kes
Seda_nrr Çok sağolun
Yasminaydemir Benim de her şeyi normaldi sağlıklı bir bebekti ben de hareket etmediği için gittim. Doğumdan 6 hafta sonra trombofili paneli ve genetik testlerimi yaptırdım smear yaptırdım. 1 ekimde doğum yaptım son reglimi 1 aralıkta gördüm yani kırkım çıktı üzerine bir regl gördüm hemen hamile kaldım doktorlar da beklememi istemediler
Yasminaydemir Rabbim sabır versin başınız sağolsun bende geçen sene 38+3 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda ölmüş
Cigdemozcan hassas icerik yazilan postlari neredeyse her kes okuyor yemen edebilirim ama ispatlayamam