Deniz59 neden paylaşılmasın? Hayat her zaman toz pembe mi? İnsanlar yakınlarını kaybediyor, size söylemesinler mi o zaman hassassınız aman. Allah yaşatmasın ama birileri bunları yaşıyor. Ben yaşamadan önce de etkilenmezdim şimdi de etkilenmiyorum. Bu kadar zayıf bir psikolojim yok, bencillik yapmıyorum. Sevincini paylaşan kadar üzüntüsünü de paylaşabilir insanlar. Siz görseniz de görmeseniz de bu acılar yaşanıyor.

Yasminaydemir Allahım sana güç versin acını dindirsin yarabbimmm🙏 Tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin İnan ki çok üzüldüm ne desem bilemiyorum. Hassas içerik yazın diyenler kadın ne halde sizin derdinize bakın.

ayse-52 al bnden de o kadar hatta arkadaşımın başına geldi çok üzüldüm

mirayim_00 Çok sağolun daha bugün 1 hafta oldu her saniye aklımda ağlıyorum hiç yüzünü bile göstermediler esimgil felan gördü ins ikincisini sağ saglim kucağıma alırım ama şuan yine ben anneyim cennetteki meleğin

ayse-52 aynen oyle katılıyorum sana cunku insan acaba oyle Olcak dıye korkuyor

Ilkayy @alazzeyneperva Forumda annelerimiz uygun etiket ve başlığı seçtiği ve forum kurallarına aykırı olmadığı sürece istedikleri konularda post açmakta özgürdür. Lütfen yorum yaparken üslubumuza hakaret, argo, küfür vb tehdit ve rencide edici ifadeler kullanmamaya özen gösterelim. Bir askeri personel eşi olarakta; lütfen eşlerimizin üniformalarını ve kutsal görevlerini buradaki tartışmalara dahil etmeyelim🙏🏻

@Deniz59 @Ozgrrr ayse-52 Forumda annelerimiz uygun etiket ve başlığı seçtiği, forum kurallarına aykırı olmadığı sürece istedikleri konularda post açmakta özgürdür. Rahatsız olduğunuz postları gizleyebilir ya da okumayabilirsiniz. Hassas içerik yazılmayan postları bizlere bildirdiğinizde gerekli düzenlemeyi yapacağımızdan emin olabilirsiniz.

ayse-52 Haberde izlemeyin o zaman bu kadar hassassanız! Yazık cidden hem kendi merakınızla açıp okuyorsunuz hem de etkileniyorum! Bu kadar hassas kalbiniz varsa açıp okumayın he okuyorsanızda bu durumu yaşayan annelere yok yazmayın etmeyin demeyin. Rabbim kimseye yaşatmasın yaşamayan anlamıyor!

Yasminaydemir benim 7 haftalık ken kalbi durmuş ve biz iki hafta sonraki kontrole gittiğimizde öğrendik 15 gün karnımda öyle gezmişim farkına varmadan çok zor bi dönem geçirdim şimdi 12 haftalık hamileyim yine

Annesininkuzusu01 neyse heralde geç girdim foruma da demekki bana soylenen bisey var burda çünkü ben bahsettiginiz gibi bisey yapmadım üstüme hiç alınmıyorum 😊😏