Kızlar adet olacak gibi sancılarım var belim ağrıyor ve ishal olmuşum bunların hepsi bugün oluyor şimdide ağrılarım var doğum mu başlıyor acaba🤔
    Bende geçenlerde öyle oldum birkaç gün ama geçti hemen endişe etmeyin sancılarınız cogalırsa hastaneye gidin hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza almamız dileğiyle
      6gündür ishalim üstüne üstlük mide bulantım da var doğum sancılarımda çok. Ama açılmam yok diye eve gönderildim bugün tekrar 😔
        Pasaannesi bende aynen oyleyım.. nst de 10 dk da bi sancılarım cıkıyo 2 gündür ıshalim ve midem bulanıyo. Doktor mide bulantısının açılma başladığı ıcın olabılecegını soyledı bazı İnsanlarda olabılıyomus🙂🙂bi parmak açıklığım var ama sancılarımı hıssetmıyorum 10 dk da 3 4 defa gelirse sancın gel dedı ama hıssetmedıgımı soyledım bol bol yürü o zaman dedi🙏41+3 ün su an da bakalım ınsallah bi iki güne gelır bel agrım var kasıklarıma da arada bi agrı gırıyo İnsallah bi iki güne dogururum😌
          Asli2663 mide bulantısı açılma başladığı ıcın oluyomus canım doktor soyledı ınsallah yakında doğururuz😌😌😌
            1987gokce amin canım amin🤩ınsallah kolay Doğumun olur bi an önce dogurursun ben de 37 den beri beklıyorum doğacak dıye doktor o zaman umutlandırdı sancım var dıye ama 41+3 oldum hala gelemedi😂😂
              Zagrozunannesi ay deme ben 2 hafta içinde gelsin diyorum. Bebek kanala girmiş hatta kafasını elledim dedi 😁 yürüyemiyorum bel ağrısı mide bulantısı ilk 3.aya döndüm resmen. Birde şu sıcaklar valla başka birşey için çekilmezmis bu hamilelik bir evlat için.
                1987gokce aynen oyle valla ben bi de bu sıcakta 10 bin adım atıyorum saçılarımı hıssedeyım dıye 😏ama hissetmıyorum ınsallah gittiğimde 4 5 cm açıklığım olmustur dıye hep dua edıyorum😂benım ki de su an kanalda ama çıksam mı çıkmasam mı dıye gıdıp gelıyo degısık bı cocuk😂ben hiç mide bulantısı kusma yaşamadım çok sukur sımdı olunca ınsan sınır oluyo😂
                  Zagrozunannesi ay iyi yürüyebiliyosun hemde kanaldayken valla tebrik ederim bacim 😀 ben evde çok temizlik yapıyorum sanırım ondan oldu açılmam, hareket çok önemli..ay inşallah bu gece doğurursun su gibi gelir yavrun inşallah 😊
                    Yldrmygmr ishal bugün akşam üzeri başladı bende öncede bu kadar su gibi gitmiyordu bugün böyle arttı
                    Asli2663 bende mide bulantısı arada oluyor ağrıyor gibide oluyor tam mide ağrısımı anlayamıyorum