Seym34 muskat diye bir baharat ceviz gibi aktardan alıyorum çok az rendeleyip veriyorum valla süt ile karıştığında halüsinasyon görünüyor vs yazmış bazıları da benim oğlum da hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür iki aylık olduk ağlamıyor oğlum artık... yarın doktorumuza da söyleyeceğim böyle kullanıyoruz bir sıkıntı olur mu diye. Bir de ben sürekli reZene içiyorum oğluma da veriyorum çay kaşığı ile doktorumuz öyle demişti
Asli2663

- 21 Kas 2018
- 24 Oca 2018 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Gaz problemi tartışmasında
- Sezaryen taburcu ve sut durumu acil tartışmasında
- Gaz problemi tartışmasındaMucizemmmmm doktorum rezene ver demişti bir dahaki gittiğimde muskatı soracağım kayınvalidem alıştırmıştı kakasını yapınca da işime geldi ne yalan söyliyim😔
- Gaz problemi tartışmasındaMucizemmmmm ben bunu hiç bilmiyorum su ile versem olur mu belki de uykusunda ondan sıçrıyor 😔 ay çok teşekkür ederim Allah razı olsun
- Gaz problemi tartışmasındaAlprenela canım azıcık rendele bir kere vermen yeterli çok rendeleme acı çünkü tatlı kaşığında sütünle karıştır ver ardından da memeni ver yutsun hemen sonra pırt yaparken ıkınıyor ama ağlamıyor çok şiddetli ağlardı benimki çok şükür geçti o devirler bir kere veriyorum günde rendeyi aşağı yukarı yap o dökülen kadar ver işte inşallah şifa bulur senin kuzunda
- Gaz problemi tartışmasındaBende rezene içiyorum kimyonu suyla karıştırıp içiyorum ayağına acı elma yağı ile masaj yapıyorum ama favorim muskat şiddetle tavsiye ederim biraz rendeleyip sütüm ile veriyorum sonra çatır çatır 😊
- Sezeryan dogumda epidural mi sipinal mi tartışmasında
- Sezeryan dogumda epidural mi sipinal mi tartışmasındaZeynepsa canım 24 gün önce spinal oldum ben iğneyi hissetmedim bile 4 dk da kestiler oğlum doğdu 6 saat sonra uyuşukluğum geçti ve ilk yürümemi gerçekleştirdim zordu çok Zordu ama ilk çiş ve ilk gazdan sonra herşey güzel 😊 dikişlerin acıyabilir ilacın etkisiyle baş ağrın ve omuz sırt ağrın olabilir bol sıvı tüketmelisin ve kafein. Benim ağrım olmadı. 5.gün kaburga ağrım oldu 4 gün sürdü ve geçti sorun varsa cevaplayabilirim 😇
- Doğum yapmış anneler lütfen yardım Gaz sorunu 😓 tartışmasındaUm07 23 günlük oğlum günlerdir gaz sancısı çekiyor bir çay kaşığı kimyonu bir su bardağı su ile karıştırıp içiyorum sabah akşam. Yine sabah akşam Rezene çayı içiyorum. Acı elma yağı var ondan aldım bene yağı ile karıştırıp günde iki kere ayaklarının altına masaj yapıyorum. Çok şiddetli ağlamıyor pırt yaparken kızarıyor biraz azıcık huysuzlanıyor ama eskisi kadar şiddetli değil çok şükür. Rabbim yardımcımız olsun çok zor bir durum bilirim dene istersen he bir de sabah akşam bir çay kaşığı rezene oğluma da içiriyorum bugün başladım buna da
- Spinal Sezeryan 💁🏻♀️ tartışmasındaFulYasin01 inşallah canım 🙏😇
- Spinal Sezeryan 💁🏻♀️ tartışmasındaFulYasin01 bugün spinal sezaryen olalı 17.günüm. Öncelikle panik yapma desem de o soğuk ameliyathane de panik olmamak mümkün değil biliyorum 😊 sadece bildiğin sureleri oku o an. Anestezist iğne yapacağı yeri soğuk birşeyle temizliyor ve sen iğneyi hissetmiyorsun sonra anında belden aşağı karıncalanıyor😊 sonra 5 dk içinde yavrunun sesini duyuyorsun sadece benim fikrim ameliyat esnasında tavandaki ışığa bakma orada ayna var kesildiğini görüyorsun panik olabilirsin 😊😊 sonra 6 saat birşey yiyip içmiyorsun 6 saatin sonunda ilk yürümem gerçekleşti o an canım acıdı biraz da midem bulandı ama sonra hep yürüdüm tavsiyem bol bol yürümeye çalış bol bol sıvı tüket ve kafein. Çünkü baş ağrısı yapıyor iğne çok şükür benim olmadı çok sıvı tükettim. Sonra toparlıyorsun kendini kolla biraz ani hareket etme ağır kaldırma hiç bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle biz oğlumla çok eğleniyoruz şu an 😊😇 darısı başına canım benim
- Sezaryan olacaklar ve olanlar yardım tartışmasındaAsli91 kuzum işin Aslı bir kalkarken zorlandım bir de ilk çişini yaptığında sonra 3 gün çok rahattım baş ağeım falan hiç olmadı ( bol sıvı ve kafein tüketmelisin) Ama sonra kaburga ağrım başladı yatıp kalkarken çok zorlandım ama bak bugün 17.günüm çok şükür iyiyim ben sağa sola yatamıyorum dikiş yerlerim acıyor onun harici oğlumu beşiğinden alıp koyuyorum rahat emziriyorum. Hiç üzülüp korkma kaygılanma ben yaparım yavrum için de. Ve hep yanında olsun öp kokla güçlenip toparlıyorsun yeminle 😊❤️
- Sezaryan olacaklar ve olanlar yardım tartışmasında
- Doğum yapan anneler yardımcı olur musunuz? tartışmasındaDeletedmom444 ben normal doğum diye gittim suyum bitmiş bebeğin kafası geri kaçmış açılmam olmamış hemen sezaryen dedi doktor ben sancımı unuttum ortalığı panikten yıktım ağladım çok ağladım genel anestezi yapacağız sana böyle olmaz dedi sakin görünmeye çalıştım çünkü oğlumun doğum anını görmek istiyordum sonra doğmalar karar verildi kendini kasma iğneyi hissetmedim bile 5.30 da ameliyatım başladı 4 dk sonra oğlumun sesini duydum ama ameliyat esnasında yukarıya ışıklara bakma kesildiğini görüyorsun o an ben titredim tansiyonum oynadı ama toparladım dualarla git dualarla çık sonrası biraz zor yalan değil yürürken acı çektim hala kaburgam ağrıyor kalkarken yatarken ama oğlumu beşiğinden alıp emzirebiliyorum altını değişebiliyorum😊
- Doğum yapan anneler yardımcı olur musunuz? tartışmasındaDeletedmom444 ben 12.gün önce spinal sezaryen oldum 6 saat sıvı tüketmek yasaktı. İlk yürüyünce sıvı da tüketebildim