Allahneverdiysee 16+5 im 12 haftalıkken kız denilmişti bugun erkek olduğunu öğrendik hayırla gelsin bebişlerimiz ❤️9. Haftadan beri Kusmalarım devam ediyor prilam dr kullanıyorum oda çok uyku yapıyor

Allahneverdiysee cok teşekkür ederim inşallah geçer ama ilaçsız bi sure daha durmayacağımız kesin ayda 1 kontrole çağırıyor doktor benimde ilk gebeligim normal zannediyorum

16+5 💙 bir oğlum vardı ikinci de oğlan 🙂 yorgunluk ve uyku isteğim çok fazla onun dışında bi sıkıntım yok sıcak havalar geçince dağ dinç olacagımı düşünüyorum bakalım

• [silindi]

Allahneverdiysee 17+6 haftalık hamileyim Bende. Bugün ilk kez hareketinden emin oldum miniğimin 🥺🥰 erkek dediler ama detaylıyı bekliyoruz emin olmak için bakalm, hayırlısı

Allahneverdiysee evet canım özele gittim ama kız diyende aynı doktordu bugünde net bir şekilde erkek dedi annelerin hisleri gerçek oluyor bence hic kızım olacakmış gibi hissetmedim isim bile bakamadım hep erkek baktım halbuki ilk bebeğimiz ama his iste ❤️Hayırlısı olsun canım seninki de insallah gönlüne göre olur 🌸