Allahneverdiysee Alka kasık ağrısı bende de oldu bu haftalarda canım . Cinsiyeti öğrendik 15+6 da ama ayrıntılıyı bekliyorum alışveriş için
Allahneverdiysee AlyaEkmen_ rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ben de ayrıntılı ultrasonu bekliyotum cinsiyet değişimi çok oluyor onun için
AlyaEkmen_ Allahneverdiysee amin hepimizin❤️ En iyisi benimde haftaya Perşembe günü bakalım 2 kez kesin erkek dediler değişmez dediler ama ben alışverişe detaylidan sonra başlayacağım ne olur ne olmaz 😂
Minikmucizem10 17+1 benimde 12. Haftamda %90 erkek dedi ama bakalım detaylı ultrason da ne cikicak yarin kontrolüm var mide bulantilarim efsane hala daha gecmis sayılmaz ilaçsız asla bisey yiyemiyorum herseyden tiksindim neredeyse kendi yaptığım çoğu şeyi yiyemiyorum allah yardımcımız olsun 😊
Allahneverdiysee Minikmucizem10 allah yardımcın olsun çok kötü bir durum . Benim de yeni geçti bulantılarım. 12. Haftandan sonra doktora gitmedin mi daha ?
Falimdacikmadin Minikmucizem10 merhaba öncelikle sağlıklı günler diliyorum. Detaylı ultrasonda değişti mi cinsiyeti merak ettim. Bana da 16. Haftada erkek dedi doktorum. Detaylı ultrasona nasipse 21. Hafta da gireceğim.
Allahneverdiysee AlyaEkmen_ AlyaEkmen_ erkeğinki genelde değişmiyor kız tahminlerinde yanılma oluyor canım. 4lü tarama yaptırdın mı
AlyaEkmen_ Allahneverdiysee hayır sadece ikili tarama yaptırdim o temiz çıkınca doktor diğerlerine gerek yok detayli yaparız dedi
Minikmucizem10 Allahneverdiysee cok teşekkür ederim inşallah geçer ama ilaçsız bi sure daha durmayacağımız kesin ayda 1 kontrole çağırıyor doktor benimde ilk gebeligim normal zannediyorum
Beste0636 Allahneverdiysee 16+5 im 12 haftalıkken kız denilmişti bugun erkek olduğunu öğrendik hayırla gelsin bebişlerimiz ❤️9. Haftadan beri Kusmalarım devam ediyor prilam dr kullanıyorum oda çok uyku yapıyor
Allahneverdiysee Minikmucizem10 Ftmkya Beste0636 canım Beste0636 özele mi gidiyorsun canım. Bana da kız dendi ama içime hep erkek doğuyor öğrwnince şok geçirdim
Allahneverdiysee Minikmucizem10 normal tabi araştırdım ben de 20. Haftalarda hissediliyor. Primal mi kullanıyorsun sen de
Beste0636 Allahneverdiysee evet canım özele gittim ama kız diyende aynı doktordu bugünde net bir şekilde erkek dedi annelerin hisleri gerçek oluyor bence hic kızım olacakmış gibi hissetmedim isim bile bakamadım hep erkek baktım halbuki ilk bebeğimiz ama his iste ❤️Hayırlısı olsun canım seninki de insallah gönlüne göre olur 🌸
Papatya2768 Allahneverdiysee bana cinsiyeti erkek dediler canım çok kızım olsun istiyorum da o yüzden umudum detaylı ultrasona kaldı bakalım hayırlısı tabi. Evde bir oğlum var zaten gönlümden kız açıkçası
gulsah_2013 16+5 💙 bir oğlum vardı ikinci de oğlan 🙂 yorgunluk ve uyku isteğim çok fazla onun dışında bi sıkıntım yok sıcak havalar geçince dağ dinç olacagımı düşünüyorum bakalım