Allahneverdiysee bende 17 haftalık oldum bakalım bulantılar yok artık cinsiyet öğrendik sma kesin olsun diye detaylıyı bekliyorum istediğim cinsiyet değil o yüzden belki de 😁 onun dışında 10 gündür arada pıt pıt hissediyorum 2. Gebelik o yüzden sanırım erken hissettim

17+2 hamileliğim güzel geçiyor şükür 11.haftaya kadar kusma bulantı oldu sonra azaldı şu sıralar bel ağrım oluyor 🤗11+4 yüzde 99 erkek dediler 16 haftalıkken emin olmak için başka hastaneye gittim orasida kesin erkek dedi 👣🤰Ufak tefek kıpırtılar hissediyorum 🤗ama bariz bir tekme ile karşılaşmadım muhtemelen onun için bir kaç hafta daha geçmesi lazım 👶

Alka kasık ağrısı bende de oldu bu haftalarda canım . Cinsiyeti öğrendik 15+6 da ama ayrıntılıyı bekliyorum alışveriş için

AlyaEkmen_ rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ben de ayrıntılı ultrasonu bekliyotum cinsiyet değişimi çok oluyor onun için

17+1 benimde 12. Haftamda %90 erkek dedi ama bakalım detaylı ultrason da ne cikicak yarin kontrolüm var mide bulantilarim efsane hala daha gecmis sayılmaz ilaçsız asla bisey yiyemiyorum herseyden tiksindim neredeyse kendi yaptığım çoğu şeyi yiyemiyorum allah yardımcımız olsun 😊

Allahneverdiysee amin hepimizin❤️ En iyisi benimde haftaya Perşembe günü bakalım 2 kez kesin erkek dediler değişmez dediler ama ben alışverişe detaylidan sonra başlayacağım ne olur ne olmaz 😂

Allahneverdiysee 16+5 im 12 haftalıkken kız denilmişti bugun erkek olduğunu öğrendik hayırla gelsin bebişlerimiz ❤️9. Haftadan beri Kusmalarım devam ediyor prilam dr kullanıyorum oda çok uyku yapıyor

Allahneverdiysee cok teşekkür ederim inşallah geçer ama ilaçsız bi sure daha durmayacağımız kesin ayda 1 kontrole çağırıyor doktor benimde ilk gebeligim normal zannediyorum

16+5 💙 bir oğlum vardı ikinci de oğlan 🙂 yorgunluk ve uyku isteğim çok fazla onun dışında bi sıkıntım yok sıcak havalar geçince dağ dinç olacagımı düşünüyorum bakalım