Tosbik06 başıma gelmedi ama 1 aydır falan oturamiyorum normal tuvalete saçma sapan oturma şeklinde karnıma baskı yapmadan yapıyorum zorlanıyorum sinir oluyorum

Esraali evet bnde sevmem temiz bulmuyorum niyeyse. Hele kiracıyim olsa da kullanılabilirmiydm bilmiyorum. Eşimle yalnızız ama yiende midem almıyor. Ama o olsa çok iyi olurdu ☹️

Tosbik06 mecbur ayakta yapacaksın canım ozaman evin içinde etek veya elbise giy. Eşofman tarzı şeyleri giy çıkar zorlanırsın. Bittkten sonrada belden aşağını güzelce yıkarsın maalesef başka hiç birşey aklıma gelmiyor

Yaaa mola yerinde bi alaturka wc denk geldim. Gelmez olaydım kalkamadım yaa valla zor gerçekten. Boşaltım için aslında alaturka öneriyorlar ama sizinki psikolojik mi acaba

Bu alaturka wc ler için sandalye satılıyor bakın isterseniz ☺️

Tosbik06 😂😂 Yok fayansa değilde oturuş tarzım kekolar gibi oldu topuk yukarda parmaklar yerde sadece 😂😂 lavabo ve su vanasindan tutup oturuyorum yoksa kapıya kafamı burçak gibi oluyorum denge kaybedip nasıl oturuyorlarsa ergenler öyle 😂😂😂

Mom54544 he bn onu da yaptım 🤣🤣😂of bitse de kurtulsak. Ayan abla mi desem sana 🤣😂

Tosbik06 benimde ilk gebelik ve çok çıkmadı 32 haftanın icindeyim şuan da hatta bence gören 20 ler de sanar beni evde klozet dolu olunca alaturkaya gidiyorum ben inan ne bacaklarim ne göbeğim izin vermiyor oturmaya oda çok göbeğim olmadığı halde eskiden annelerimiz nasıl yapıyormuş klozet diye birşey yoktu

Tosbik06 Herseyine razıyım bacım ben 5 senedir bekliyorum neler neler yaşadım vc de oturamamisim çok değil 😂

zeynepemiromer kiyamam onlara kurban olurum. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin. Bizleride evlatlarımızın. Anne diyince ben bir kötü oluyorum. Birde 38 e girdm iyice annemi anlamaya başladım sancı stres aserme 😭