Kızlar yaa alaturka tuvalette oturamiom asla. Ve idrarımı yapıcam diye bir gidiyorum bir iki damla geliyor. Hala var hissediyorum ama bir türlu gelmiyor bir ayağa kalkıyorum birden çamaşırima boşaltıyorum istemsizce ☹️☹️. Başına gelen var mı ? Klozete git diyen olcak klozetim yok yapmadim da kiraciyim.

Esraali yaa birde o var ztn. Afedersin vajinama birden bir vuruyor. Az kaldı Allah korusun düşücem diye de korkuyorum artık sanırım kaprimi her defasında cikarticam banyoda tabureye oturup yapıcam ☹️. İşte 5 dk bir gittiğim için giy çıkar giy çıkar zorlanıyorum

Tosbik06 evdeyken ful elbiseyle dolanıyorum her tuvaletin kapısından geçerken bi uğruyor insan zaten 😂

Tosbik06 başıma gelmedi ama 1 aydır falan oturamiyorum normal tuvalete saçma sapan oturma şeklinde karnıma baskı yapmadan yapıyorum zorlanıyorum sinir oluyorum

Esraali evet bnde sevmem temiz bulmuyorum niyeyse. Hele kiracıyim olsa da kullanılabilirmiydm bilmiyorum. Eşimle yalnızız ama yiende midem almıyor. Ama o olsa çok iyi olurdu ☹️

Tosbik06 mecbur ayakta yapacaksın canım ozaman evin içinde etek veya elbise giy. Eşofman tarzı şeyleri giy çıkar zorlanırsın. Bittkten sonrada belden aşağını güzelce yıkarsın maalesef başka hiç birşey aklıma gelmiyor

Yaaa mola yerinde bi alaturka wc denk geldim. Gelmez olaydım kalkamadım yaa valla zor gerçekten. Boşaltım için aslında alaturka öneriyorlar ama sizinki psikolojik mi acaba

Bu alaturka wc ler için sandalye satılıyor bakın isterseniz ☺️