minikcivcivim yöneticeye söyleyin bence gidip uyarsın, yeni bir bina ise bu kadar tadilat fazladır, aay üsten su dökmek nee rezillik 🤦🏻‍♀️ Allah sabır versin 🙏🏻

Aysobaciniz valla amin bir de hamilelikde gerçekten çekilmiyormuş 🤷🏼‍♀️ televizyon sesiyle matkap sesi🤦‍♀️

Meryemoz yani sabah 9 da başlaması ne kadar doğru ki ama ? Hadi 9 da başladı akşam da mı normal 😕

Aysobaciniz valla bende böyle düşünüyorum zaten evi yaptıran kişiler öyle güzel yapmış ki birşey degsitirmeye bile gerek yok bu kadar matkap da abartı oldu

Meryemoz yapma ya 🤦‍♀️🤷🏼‍♀️ o zaman bekleyeceğiz tadilatları bitene kadar 🙏🏻inşallah matkap takıntıları yoktur bebek doğunca o hiç dayanamaz.

• [silindi]

minikcivcivim matkap sesi gündüz oluyorsa bişi diyemezsin ama aşağıya su dökmeleri pislik atmaları sende hamilesin temizlik yapıyorsun zor bunu düşünmeleri lazım terbiyesizlik ben gebertirim öyle insanı

minikcivcivim cnm ben kendım soyledım aradım benden baskalarıda vardı ama söyleyen ben oldum yanı hıc bekleme soyle durdukca sınır olursun

[silindi] aynen mesela bnmkıler sabahın koru ve gece yapıolardı yanı ondan sıkayet ettım ama kımse yukardan bsy dökemez yanı yasak bızım sıtede camasır bıle ysak mesela

[silindi] ya suda temiz olsa beyazları serdim normalde balkonda çamaşırlık var ama dedkm güneş görsünler mikropları ölsün hamileyim diye mikrop kapmak istemiyorum. Bir baktım beyazlar ama bula oldu çıktım bakalım dedim böyle böyle umarım bir daha olmaz 🙏🏻

Gul-42 valla bir daha olursa kendilerine değil direkt yöneticiye söyliycem . Çok teşekkür ederim 🌸😘

Aysobaciniz hahahah 🙈🙈 valla olabilir yangın merdivenlerinden bağlantı mi kuracaklar bunlar 🤣 zaten dip dibe kapıları😀

Gul-42 bakalım canim Bende beklemek istemem ama madem gündüz şikayet etsek de bir anlamı olmayacak bekleyeceğiz bir daha balkon yikarsa yaparsa zaten beklemem sadece kendi çamaşırımız olmayacak ilerde bebeğinde çamaşırları olucak o daha kötü olur.