minikcivcivim ben yonetıcıyı aradım dırek geldı uyardı seslere kac kısı bırden cıktı yanı dedım sabahın koru gecenın bı vaktı yapıolar hıc bekleme soyle
Bıktım 😬
[silindi] valla kapılarına dayandım ikidir oluyor yoksa çıkmazdım ama bakayım eşim gelince diycem artık gerçekten çekilicek gibi değil 🤦♀️
Gul-42 ya oda var bir kaç kisiinin de demesi lazım bu güne kadar sanırım kimse demedi ki yapmaya devam ediyorlar acaba yok mu baska rahatsız olan ya bir ben miyim🤷🏼♀️🙄 sabah 9 da başlıyor şuan bile tak tak vuruyorlar anlamadım bu nasıl bir evmis öyle ki daire daha yeni 1 yıllık ilk oturanlar olucaklar neyini değiştirirler böyle ya
minikcivcivim yöneticeye söyleyin bence gidip uyarsın, yeni bir bina ise bu kadar tadilat fazladır, aay üsten su dökmek nee rezillik 🤦🏻♀️ Allah sabır versin 🙏🏻
minikcivcivim tadilatın belirli saatleri vardir o saatler icinde sikayette etseniz pek ise yaramaz ancak su dokmek birseyler silkelemek kesinlikle dogru degil
Aysobaciniz valla amin bir de hamilelikde gerçekten çekilmiyormuş 🤷🏼♀️ televizyon sesiyle matkap sesi🤦♀️
Meryemoz yani sabah 9 da başlaması ne kadar doğru ki ama ? Hadi 9 da başladı akşam da mı normal 😕
Aysobaciniz valla bende böyle düşünüyorum zaten evi yaptıran kişiler öyle güzel yapmış ki birşey degsitirmeye bile gerek yok bu kadar matkap da abartı oldu
minikcivcivim rahatsiz olmanizi cok iyi anlıyorum ancak esim mimar 9-5 calisma da sikayet ise yaramıyor diye biliyorum
Meryemoz yapma ya 🤦♀️🤷🏼♀️ o zaman bekleyeceğiz tadilatları bitene kadar 🙏🏻inşallah matkap takıntıları yoktur bebek doğunca o hiç dayanamaz.
[silindi]
minikcivcivim matkap sesi gündüz oluyorsa bişi diyemezsin ama aşağıya su dökmeleri pislik atmaları sende hamilesin temizlik yapıyorsun zor bunu düşünmeleri lazım terbiyesizlik ben gebertirim öyle insanı
minikcivcivim cnm ben kendım soyledım aradım benden baskalarıda vardı ama söyleyen ben oldum yanı hıc bekleme soyle durdukca sınır olursun
minikcivcivim evet cok sinir bozucu olur hem bebek hem de sizin icin🤯insallah doğumunuza kadar bitirirler işlerini 🙏 saglikli doğumlar 🌸
minikcivcivim cnm dırek ara söyle yonetııcıyı
[silindi] ya suda temiz olsa beyazları serdim normalde balkonda çamaşırlık var ama dedkm güneş görsünler mikropları ölsün hamileyim diye mikrop kapmak istemiyorum. Bir baktım beyazlar ama bula oldu çıktım bakalım dedim böyle böyle umarım bir daha olmaz 🙏🏻
Meryemoz teşekkür ederim balim 🌸🙏🏼ınşallah bitirirler bakalım 😊
Gul-42 valla bir daha olursa kendilerine değil direkt yöneticiye söyliycem . Çok teşekkür ederim 🌸😘
minikcivcivim aklıma şu haberlerde görüyoruz ya evi kiralıyor satın alıyorlar yada sonra hırsızlık için tünel açıyorlar falan o geldi nedensiz 🙄🤣
Aysobaciniz hahahah 🙈🙈 valla olabilir yangın merdivenlerinden bağlantı mi kuracaklar bunlar 🤣 zaten dip dibe kapıları😀